Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmondjam neki? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Egyszer már elmondtam mert azt hittem hogy ő is belém van esve, de elutasított, megmondtam neki hogy nem gondoltam komolyan csak kétségbeesett pillanatomba voltam. (Jelzés..)

Azóta eltelt lassan 2 hét, folyamatosan beszélünk MSN en, és ez a jelzés van pillanat amikor nagyon erős, megkérdezi milyen volt megpuszilni és kapok puszit.. és mellé odanyom 2 :$-t.

Elég erős szinten ad le jelzéseket afelé hogy tetszem neki.

Már róla is álmodtam és már alig bírok várni..de mi van ha megint elutasít? Lehet jobb lenne még udvarolni neki.

Szerintetek elmondjam neki? Megszakadna a szívem ha megint pofára esnék..

14/F

2011. aug. 25. 02:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak szórakozik veled .És az elég gáz hogy visszahátráltál ! Evvel megint besűlhetsz ! Tudakold ki egy haverral ha ennyire számít neked !
2011. aug. 25. 03:03
 2/5 Loly1234 válasza:
sok sikert a pofára esehez! ^-^
2011. aug. 25. 03:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt ajánlották húzódjak vissza kicsit és próbálkozzak később, megpróbálom megtudni.. Köszi második válaszoló..
2011. aug. 25. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Kicsit hanyagold. Lehet, hogy csak élvezi, hogy valaki rohan utána. Van egy lány ismerősöm, ő alapból olyan nyáladzós, hogy minden mondat végére odatesz tízmillió ilyet: :$ plusz ötven szívet... :)
2011. aug. 25. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyan ez volt velem, csak én lány vagyok...de azért szerintem: hagyd a viharba:S
2011. aug. 25. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!