Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy nem ő az egyetlen?
Pár hete találkozgatok M-el. A második randi után megvolt az első csók, a harmadikon már intimebb együttlét. Ez után megkérdezte mit szólnék hozzá ha ő fészbúkon bejelölné, hogy kapcsolatban vagyunk.. amire én azt válaszoltam, hogy szerintem még korai lenne.
Most úgy viselkedik, mintha egy pár lennénk.
Nem tudja, hogy van egy két hónapja tartó szexkapcsolatom J-vel.
J pár hét múlva elköltözik egyetem miatt 3 órányi autótávra. Nem tudom milyen sűrűn látnánk egymást.
Ha soha többé, vagy nagyon ritkán, meg tudnám szakítani a kapcsolatot és semmit nem szólni erről M-nek.
Viszont nagyon vonzódom J-hez.
Úgy érzem korrektnek ha elárulom mi is a helyzet, hiszen félreértésként indult az egész. Én egyenlőre nem tartom magam és M-t egy párnak. Mégis félek, hogyha elmondom mi van J-vel elveszítem őt.
J-vel nagyon jó a szex, megvan a vonzódás, és van egy közös hobbink amire nehéz mást találni. Személyiségileg nem illünk viszont össze, és el is fog költözni.
M-el több a közös témánk, hasonlóbb az ízlésünk, és közelebb is lakik. Hozzá viszont (még?) nem vonzódom annyira, mint J-hez.
Mindhárman 18-19 évesek vagyunk. J és M nem ismerik egymást.
Mit csináljak?
Szívesen!
Volt a JB-ban Q is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!