Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kisebb testi hibám 20 évesen állkapocstörésem volt, a fogaim fellazultak átrendeződtek. Neten ismerkedem sokat. Még ott elmondjam vagy randi lássa meg?
A fogszabályozós ötletekre annyit igen lehetett volna de akkor örültünk, hogy egybe vagyok. Aztán elmaradt. Eddig nem nagyon mondtam el, én megszoktam 10év alatt. Közben voltak komolyabb kapcsolataim is őket nem zavarta.
De azért iskolában ezzel figuráztak ki. Álkapcsom elöl nem egymásra zár, hanem egymás mögé felső előrébb van 1mm el mint az alsó. És a felső két fogam előrébb áll pár mmt. Nem tudom érthető e? Durvább leírva mint valójában. Most valakinek elmondtam neten kicsit értetlenkedett majd álmos lett, 21:30 volt szóval lehet tényleg álmos volt, vagy rosszabbra gondolt. De lehet randikon nem mondták de ezért nem volt folytatás. Gondoltam leírni előre ezt megelözendő.
Most akkor nyitott harapasod van vagy mi? Nekem olyan van, es egyreszt nincsenek millioim megcsinaltatni, masreszt se az idohiany, se a fajdalom miatt nem vagyok hajlando egy mutetsorozatban reszt venni, de meg nem okozott problemat tarskeresesnel.
23N
Nekem 2milivel törés nélkül ugyan ez, a fogorvos azt mondta mélyharapás. Volt fogszabályzóm, de az összeérintéstől nem tetszett az arcom, így azt a részt kihagytuk. Azért észrevehető, de én is megvagyok vele, jobb mintha előrehozták volna az állam és brutál arcom lenne.
A sajátom alapján mondom, ha kisebb az eltérés senkit nem fog érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!