Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a kiszemeltemnek, hogy más fiúkkal találkozom?
Van egy fiú, akivel eddig minden jól alakult, volt pár randink is, de még semmi komolyabb nem történt. Viszont nekem van 2 fiúbarátom, mindkettőt nagyon régen láttam utoljára, és úgy jött ki a lépés, hogy hétvégén velük találkozom (egyikkel péntek délutánt, másikkal vasárnapot beszéltünk meg). Az egyiknek van egyébként egy komoly kapcsolata (szóval ez kevésbé félreérthető), a másik viszont szingli, ráadásul elhívott a városába, vidékre, tehát odautazom hozzá. Abszolút barátság van, évek óta. De teljesen megértem, hogy külső szemlélőknek ez elég érdekes lehet.
Viszont mióta ismerkedem a fiúval, minden napunkról részletesen beszámolunk, mesélünk a másiknak a barátainkról is, tehát teljesen jó a kommunikáció. Egyfelől úgy érzem, el kéne mondanom, de nem akarom, hogy félreértse és emiatt offolja az ismerkedésünket, vagy kiábránduljon (eléggé az elején járunk még ugyebár). Az igazat megvallva, fordított esetben nekem se esne jól, ha csak úgy lányokkal találkozgatna kettesben. :S Ráadásul 2-3 napon belül kettővel is.
Szerintetek mi lenne a helyes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!