Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, amikor találkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, amikor találkozom vele?

Figyelt kérdés
Találkozni fogok azzal a lánnyal aki tetszik,és teljesen tanácstalan vagyok,úgy érzem magam mint egy kamasz,volt már barátnőm,de ő más,mert őt tényleg szeretem,és úgy érzem lehet ő is csak nem mondja,mit tegyek ? hogy adjam majd tudtára ? Nem vagyok egy nagy csajozós,volt már barátnőm,de én ezt a lányt szeretem,és az exembe se voltam ennyire beleszeretve.
2016. júl. 18. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Azt éreztetheted vele, hogy tetszik, de attól óvnálak, hogy rázúdítsd az érzelmeidet, mert elriasztod. Beszélgessetek, érezzétek jól magatokat, a többi alakul. Ez konkrétan randi lesz amúgy?
2016. júl. 18. 15:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem,sima tali,nagyon jó barátok vagyunk,én 2 hónapja jöttem rá,hogy belézúgtam,de voltak tényezők,amik miatt nem mondtam el,de most szabad a pálya.
2016. júl. 18. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szóval most vált szabaddá? Ez egy elég tipikus csapdahelyzet. Próbáld felmérni a terepet, hogy készen áll-e új kapcsolatra!
2016. júl. 18. 15:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy idősebb vagyok tőle,3 évvel.
2016. júl. 18. 15:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne rohanj, mert tök feleslegesen terhelsz meg egy még ki sem alakult kapcsolatot, a vallomással választás elé kényszeríted a lányt is, aki ezért jó eséllyel elmenekül majd.

Most akkor tetszik a lány, vagy szereted? Ne keverd össze a kettőt. Mélyen, alaposan ismered, közel kerültél már hozzá? Ha igen, akkor elképzelhető, hogy szereted. Ha nem ismered jól, akkor csak rajongsz érte, idealizálod. Ezzel nagyon vigyázz.

A találkozás során annyi csak a fontos, hogy jól érezzétek magatokat. Csináljatok olyasmiket, amiket mindketten szívesen csináltok, legyen valami jó program. Az ismerkedés, közel kerülés eközben magától fog menni. Minél kevesebb teherrel és elvárással menj oda! Ez nem úgy működik, hogy te bevallod, hogy szereted, és reménykedsz, hogy ő is pont erre készült. Adni kell időt, hogy kialakuljanak ezek a dolgok, hogy megnyíljatok, közel kerüljetek egymáshoz. Te csak azzal foglalkozz, hogy mindig jókedvűek, lazák és természetesek legyetek és élvezzétek egymás társaságát. A többi majd jön magától.

2016. júl. 18. 15:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Ismerem,túl jól,minden titkát stb, Kölcsönősen bízunk egymásba :)
2016. júl. 18. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha ismered, vedd le a lábáról, találkozzál vele minél többet, hívogasd moziba, koncertekre, kirándulni stb. Vagy megy, vagy sem. Ha megy, és egyre gyakrabban elmegy, akkor ki fog alakulni valami.
2016. júl. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!