Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor találkozom a barátaimmal akkor kézfogással szoktuk üdvözölni egymást, és néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccből ők is nyújtják a kezüket. Bizarr lenne ha ilyenkor kezet csókolnék nekik? 16F
"néha ha egy két lány is ott van akkor úgy viccből ők is nyújtják a kezüket. "
Miből gondolod, hogy viccből?
Valaki magyarázza már meg nekem légy szíves, hogy egy nővel miért ne lehetne kezet fogni????
Kézfogás, plusz két puszi ( társaságban).
Nő vagyok, olyan munkahelyen, ahol nem sok nő van. Nincs számomra megalázóbb, amikor bejön egy férfi, mindenkivel kezet fog, nekem meg odabök egy sziát. Ennél már csak az a rosszabb, amikor automatikusan nyújtja a kezét, és mire viszonoznám, észbe kap, hogy nő vagyok, és visszarántja.
Ennyire nem vagyunk emberszámba véve?
Egy kollégám kifejtette, hogy nővel nem hajlandó kezet fogni, max bemutatkozáskor... de ő megoldja úgy, hogy odajön, megérinti a vállam, vagy hátam, és úgy köszön, hogy "szia Ildikó".
Úgyhogy ha a lányok nyújtják a kezüket, akkor ne hagyd figyelmen kívül!
Akár viszonozd, akár kézcsók, akár váltsd ki valamivel, de semmiképp ne hagyd figyelmen kívül, mert ha a kézcsók ciki, akkor a figyelmen kívül hagyás meg taplóság, és megalázó a nő számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!