Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu aki teccik nekem Nem merem elmondani neki mert felek utana mit gondolna rolam Szerintetek elmondjam neki?
Figyelt kérdés
En nem vagyok olyan aki csak ugy megmondja az ilyen dolgokat en nem szokatam csak ugy a masik szemebe mondani eleggee szengyenlos vagyok ilyen teren2017. máj. 9. 19:49
1/3 anonim válasza:
De ő meleg, vagy legalább bi? Mert ha nem tudod, akkor először beszélgess vele valami semleges témáról, és ha te is tetszel neki, akkor szerintem rá fog jönni. Úgyhogy ne idegeskedd túl magad, mert ha nem tetszel neki, akkor eleve nincs esély, ha meg tetszel neki, akkor nem tudod olyan könnyen elrontani sem.
2/3 anonim válasza:
Hát ezt nem úgy szokás, hogy hé, tetszel nekem, akarsz velem járni? Még ha tetszel is neki, azért ez elég illúzióromboló tud lenni. Beszélgess vele, mondj neki kedveseket, mosolyogj sokat, előbb-utóbb le fog neki esni. Ha úgy látod, hogy viszonozza, esetleg hívd el valahova. Már ha ő is homoszexuális, ellenkező esetben lehet, hogy megver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!