Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, hogy már többet tudok róla, mint azt gondolná?
Régebben találkoztam egy sráccal, fel is keltette a figyelmemet, szóval kicsit "nyomozgattam" utána. :D Rengeteg dolgot megtudtam róla, talán kicsit vonzott is ez az idealizált kép, de nem találkoztunk többet és a valóságban sem történt semmi.
Most összesodort minket az élet, úgy alakult, hogy ismerkedünk.
Elmondanátok neki, hogy egyszer régen "belezúgtatok" és utánanéztetek az életének?
Hazugság lenne erről semmit sem szólni? Ugyanakkor elég sok mindent tudok róla, amikről még nem is beszéltünk... De bizarr lenne, ha megtudná, és lehet, hogy azt is gondolná, hogy ezért akármikor megkaphatna.
Nem tudom mi legyen, segítsetek!
Az ismerkedés kezdeti szakaszában biztos nem mondanám el, elijesztené a fiút.
A hasonló "zakkant" gyerekes dolgaimat én is csak egy év után mondtam el a páromnak.
Ez csak előnyödre válik,hiszen már tudod mit is kérdezgess róla,felőle finoman.:)
Le ne bukj!
Hajrá.
F.
Rolam is tud béla mindent..anonim beszélt velem itt a gyikon hoxàn..meg sose kérdez semmit mert mindent tud..a valosàgba meg ugy jön le hogy nem érdeklem mert sose kérdez semmit..egyszer azt mondta xy nem okos nem tudja a privàtjaim olvasni (de ugy akkor még nem tudtam hogy ő tul okos és az életem egy nyitott könyv elötte).
Feltünt ugyanazok a dolgok vannak vele mint anno velem-pl.ugyanugy betegség miatt küldték el ugyanugy 4év utàn-ezeket azért mondta mert olvasta..meg a 3oràs maratont stb :P
Szia Béla..este privàtozhatnànk :)
Személy szerint nem venném rossz néven. Ebből látszik, hogy érdeklődik, nem vagyok közömbös a számára. Amúgy meg, semmi titkolni valóm nincs.. :)
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!