Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kérlek őszintén! Mit gondoltok arról a lányról aki első randin nem hajlandó még a pólóját sem levenni annak ellenére hogy a találkozó alatt fizettétek az ebédet, mozit, szóval pénzt villantottatok?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy rossz élményem nagyon szimpatikus volt az illető. Több órás randi, mély beszélgetések, jó hangulat. Úgy éreztem vele tényleg működne és tudnék alkalmazkodni annak érdekében hogy egy jó kapcsolat legyen. Viszont az értékrendemhez ragaszkodom és nem dobom be magam elsőre. Ő mégis bepróbálkozott, nem adtam jelét előtte annak hogy készen állok. Megállítottam és hát ettől a ponttól kínos volt az egész úgy éreztem le akar rázni szóval nem sokkal utána mindenki ment a dolgára. A randi után megszűntek az üzenetek. Ez gyakori jelenség? Szóval ha a lány nem engedi magát első találkozáskor akkor elveszik az érdeklődés? Tudom kicsit sok kérdés egyszerre de kíváncsi vagyok hányan gondolkodnak így vagy mit kellene tenni hogy messzire elkerüljem az ilyen pasikat. Privát üzeneteket nem kérek, nem fogok válaszolni mert egy ideig inkább nem ismerkednék ezek után. Nyilván érthető miért.2018. márc. 6. 19:59
31/31 anonim válasza:
Én sokféle férfival és sokféle élethelyzettel találkoztam már. Van az, aki kevés energiabefektetéssel meg akar dugni, egy estére hajlandó előadni azt, akit látni akarsz. Dugtok, megvan, továbbáll. Van az, aki sok energiát hajlandó belefektetni az ilyen csábításba, heteket, hónapokat rááldoz, hogy bejusson a nő bugyijába. Romantikus, elkényeztet stb. Dugtok, megvan, továbbáll. Aztán van az az élethelyzet, amikor komolyat keres, és mondjuk hajlandó várni. Olyan is van, hogy komolyat keres, bepróbálkozik, de így is hajlandó várni.
Mondjuk azt nem értem, hogy kerültél olyan helyzetbe első randin egy férfival, hogy lekerülgessen a pólód, de ez legyen a te gondod. Ha helyzetbe hozol valakit, ne csodálkozz, ha élni akar vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!