Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Virág első randira? Nem lenne túl tolakodó akkor, ha ez lenne az első találkozó, amin kettesben vagyunk?
Attól függ, hogy milyen a lány stílusa...
Én nem szeretem a vágott virágot.
Más lány, viszont örülne neki.
Annyira, azért már csak ismered, hogy tudd, hogy örülne-e neki.
Attól függ, milyen jellegű a randi. Volt, hogy kaptam virágot első randin, de ott annyi történt, h beültünk egy kávéra és utána mindenki haza. Nem kellett órákon át cipelni, nem volt útban és hamar vízbe tudtam tenni, mert 10 percre laktam a randihelyszíntől.
Ha pl. állatkertbe mentek, ne vigyél virágot, inkább valami csokit, ha mindenképpen szeretnéd meglepni valamivel.
Én minden első randira viszek egy szál vágott(vagy lopott) virágot, zöldség nélkül, és nem piros/vörös rózsát!
És szigorúan én fizetek!
Nem Úr, aki nem herdál!
Egy szál virágot ha nem lesztek vázaközelben, én örülnék neki, és végülis ha maradandó élmény le is lehet préselni :)
Elsőrandira még szerintem senkitől nem kaptam virágot, nyilván előbb meg akarták nézni érdemes-e beruházni, hehe. Viccet félretéve, csoki, apró plüss, bögre, könyv-könyvjelző már szerepelt az elsőrandis ajándékok listáján.
A virág cak annyiból rossz dolog, hogy azt utána hurcibálni kell végog a randy alatt 😃
Azon kívül viszont szép fesztus, szerintem jó dolog 😉💐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!