Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értitek ezt?
Figyelt kérdés
Pár hónapja ismertem meg egy fiút, akivel akkor személyesen nagyon jót beszélgettünk, szóval felvettük a kapcsolatot facebookon is. Az elmúlt pár hétben kb minden héten hívott valahová, vagy utalt találkozásra, amiből lett is találkozó, ahol megint jót beszélgettünk, teljesen gördülékenyen órákon keresztül. Viszont facebookon alig válaszol...van hogy napokig semmi, pedig általában pár órán belül látja, hogy írtam. És ez még úgy el is megy, mert az ismeretség elején még az ember nem válaszolgat folyton, meg amúgy se elvárás hogy valaki egész nap az én üzeneteimre várjon, nekem is van dolgom, másnak is van dolga, ez rendben van. Ami jobban "zavar" az az, hogy sokszor később se arra reagál amit írtam, hanem valami mást hoz fel. Az egész meg azért furcsa, mert élőben egyáltalán nem ilyen a kommunikáció. Szóval most nem tudom, hogy ennek mi lehet az oka. :D Én látok bele többet abba, hogy találkozókra hív és igazából nem érdeklem annyira, vagy ez beleesik az "engem nem lehet könnyen megkapni" játékba, vagy csak nem szeret írásban kommunikálni és ez később is ilyen lesz...2017. ápr. 5. 17:22
1/4 anonim válasza:
Ne erőltessétek a chatet, maximum telefonáljatok egymásnak! Lehet ingyen is (wifivel) viberen például. Ha egyébként élőben minden rendben van vele, akkor nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
2/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Ő idősebb? Talán az lehet a dolog mögött, hogy ő nincs összenőve a fb-vel/telefonnal. Mondjuk, az fura, hogy nem arra reagál, amit írsz neki. A játszadozás is fiatalabbakra jellemző.
3/4 anonim válasza:
Én sem chatelek facebookon, csak ha miszáj
4/4 A kérdező kommentje:
Nem csinálok belőle nagy ügyet, csak nem értem :D Nálam idősebb, de annyira azért nem idős, még nincs 30...csak látja hogy írtam, meg néha megosztogat dolgokat is, szóval nem azért nem válaszol mert nincs telefonközelben.
Azért van hogy arra reagál, sőt az a többség, csak olyat nem igazán ír, hogy "majd megnézem később" vagy bármiféle töltelék dolgot ami fenntartaná a beszélgetést. Inkább vár három napot és felhoz valami új dolgot. :D
Na de akkor szerintetek ez nem azt jelenti, hogy nem érdeklem annyira hogy válaszoljon?
2017. ápr. 5. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!