Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kérlek őszintén! Mit gondoltok arról a lányról aki első randin nem hajlandó még a pólóját sem levenni annak ellenére hogy a találkozó alatt fizettétek az ebédet, mozit, szóval pénzt villantottatok?
Sok normális férfiban ott lapul az ördög sajnos. Olyanokban is, akikről álmodban sem gondolnád. Néha bizony ki tudják mutatni a foguk fehérjét :/
Jól tetted, hogy tartottad magad. Örülj neki, hogy legalább hamar kiderült, mennyire aljas, és megszabadultál tőle.
"szomorú ha meg akarod pénzen venni ehy lány szeretetét"
Én egy szóval sem mondtam, hogy így lenne. A kérdést szó szerint kell érteni, nem belemagyarázni mögöttes tartalmakat.
Egyébként is, első randin még bőven nem szeretetről van szó, csak ismerkedésről.
Szerintem a lányok többsége ezt szélsősségesen túllihegi és nincs is kedvem pont ezek miatt túl sokat tépni a számat.
Mit jelent az, hogy bepróbálkozott? Meg akart csókolni vagy mi?
És már bocs, de normális férfiaknál ez így megy. Így lehet kiszűrni azt, hogy egy lány komolyan gondolja vagy csak kellett neki egy potyamozi ebéddel, de amúgy semmit nem akar.
És meg ne haragudj, de nehogy már akkora súlyos sokként érjen, hogy egy férfi randi alatt bepróbálkozott. Senki nem akarja feleslegesen az idején vesztegetni. Te leráztad, ezzel tudatosítottad benne, hogy kár a gőzért, épp ezért lelépett.
Meg kellene érteni, hogy nem attól lesz valaki normális, hogy nem akar szexelni egy számára vonzó és szimpatikus illetővel. Inkább tartom nemnormálisnak azt a nézetet, hogy van valaki aki szimpatikus, jól megy a randi, a végén meg elhúzza a fejét csóknál mert az neki túl gyors.
Tapasztalatom alapján egy lánynak csak azzal a fiúval "túl gyors" a tempó akitől barátságon kívül semmit nem akar.
8, ez nem igaz. Nekem pl tenyleg tul gyors elsore.
Akit erdekeltem az megertette ezt , a legrovidebb kapcsolatom is masfel ev volt.
Én a magam részéről mondjuk nem hívnám meg mindenre a csajt, valami gyorskajára (tehát ami nem éttermi) persze igen, de mondjuk már a mozit is inkább felesben fizettetném. Pont ezért mert nem megvásárolni akarom a nőnek a nemi szervét. Vagy amit fizetnék azt azért fizetném csak hogy jól érezzük magunkat, de lehet nem lesz semmi folytatás. (de ez persze csak én vagyok)
Részemről egy jó randi (az anyagiaktól függetlenül) úgy végződik jól, ha csókolózás van, ha ezt nem akarná a lány, akkor viszont úgy érezném, hogy ő nem akarja a dolgot, és így nyilván nem is lenne értelme folytatni. Azt viszont hogy tapizzam első randin, már nem várom el (persze belefér) vagy ha azt még korainak ítéli, meg akkor nem baj, marad az ölelgetés csókolózás, aztán majd kövi alkalommal jöhet a többi.
Elkerülni nehéz amúgy, nem tudhatod, hogy ki mire hogyan reagál, de igazából erre is van a randi, hogy kiderüljenek az ilyen dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!