Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kérlek őszintén! Mit gondoltok arról a lányról aki első randin nem hajlandó még a pólóját sem levenni annak ellenére hogy a találkozó alatt fizettétek az ebédet, mozit, szóval pénzt villantottatok?
Semmi baj az ingerült hangvételért 18-as;de látszik,hogy ilyen mentalitással miért nem jön össze egy randi sem. Csak hajrá. Égesd a pénzed és burkolózz továbbra is szánalmas kritikákba.
(Egy nő akinek a világon mindene megvan^^)
Jaguár,egy kis akadékoskodás a nyelvvel kapcsolatban: pont a héten olvastam egy cikkben, hogy a magyar nyelv azért tökjó, mert a szórend is hordoz jelentéstartalmat. Ha azt mondod, hogy "minden férfi dugni akar", és ha azt, hogy "minden férfi akar dugni" mást jelentenek. Ha azt mondod, hogy "dugni akar", az olyasmit sugall, mintha az lenne az elsődleges, míg ha azt, hogy "akar dugni", az meg azt, hogy akar, akar, de azért nem mindegy, hogy hogyan. És szerintem ez egy fontos különbség, aminek a félreértelmezése generálja a viták egy részét a két nem között.
Nyilvánvaló, hogy a szexuális élet része egy kapcsolatnak, remélem ezt az egyedi hópehely hercegnők is tudják. Viszont ha az első szórenddel azt sugalljuk nekik, hogy az az elsődleges célja, akkor persze, hogy visszariadnak, és játsszák az elérhetetlent. Ha viszont megpróbáljuk velük megértetni, hogy ez IS a része, és emellett más IS fontos, akkor remélhetőleg felfogják.
Már persze mindez annál igaz, aki hasonlóan gondolja, mint én. Akinél a dugás az elsődleges cél, annál nem.
A hsz többi részével azért nagyjából egyetértek.
(#15 voltam)
Látom megint nagyon okosak vagytok, de megnyugtatlak, hogy a legutolsó három randim is sikeres volt.
Azért nem lett belőle hosszabb kapcsolat mert én nem akartam hosszabb kapcsolatot amit előre tisztáztam is az adott leányzóval. Munkabeosztásom és idő hiányában nem lett volna értelme erőltetni, nekem heti egy találkozó pedig kevés egy kapcsolathoz ami komolyan van gondolva.
Én az eddigi összest számoltam össze, de gondolom téged eddig soha, semmilyen kudarc nem ért az életben, bár meseországban valóban lehet, hogy így van.
Örülök, hogy mindened megvan, de ezzel te még nem vagy több. Nehogy akkora orbitálisan nagy sikernek fogd fel, hogy találtál egy férfit aki nem csak kihasznál mert jóval több ilyen van mint gondolnád.
Azt meg nem értem milyen szánalmas kritikáról beszélsz. Egészséges, felnőtt emberek között így folyik az ismerkedés. Ha nincs kémia azt érzi mindkét fél, ha pedig van akkor egyszerű játszmázás onnantól fogva konokul a saját erkölcsünkhöz ragaszkodva a másikat szadizni és bizonytalanságban tartani.
Gyakorlatilag ugyanolyan idegesítő mintha egy férfi szemérmetlenül nyúlkálna, tapadna, csak mindössze ennek fordítottja valósul meg.
Jah, volt sikertelen randim, nem nyomultam, nem is próbálkoztam mert éreztem, hogy nem igazán egymást keressük. Persze ugyanúgy megkaptam, hogy majd kövi randi itt meg ott lesz, miután hazaértem, pedig már nem volt üzenetváltás.
Gazdagabb lettem egy kudarccal, némi tapasztalattal és szegényebb jópár ezer forinttal. Csak ilyenkor jön az, hogy ezen dolgok lelki és anyagi terheit mindig nekem kell viselni mert pénisszel születtem.
Ennek ellenére a lányok sírnak, hogy ilyen meg olyan rossz randi volt valakivel... Szörnyű sorsotok van tényleg.
Ne add fel Kérdező, vannak azért normális férfiak is. Pont kifogtál egy őstulkot. Lehet hogy a Jaguar volt az vagy a Legfelhasználóbb :)
De azért nem csak ilyenekből áll az univerzum szerencsére.
Jól tetted, hogy ragaszkodtál az értékrendedhez. Hidd el, lesz olyan, aki meg fogja ezt becsülni.
N
"Ennek ellenére a lányok sírnak, hogy ilyen meg olyan rossz randi volt valakivel... Szörnyű sorsotok van tényleg."
Szerintem ha valaki mind kezdeményezés, mind randira hívás, a szervezés és az anyagi vonzat mindegyikét a másikra hárítja, akkor azután már eléggé szánalmas dolog panaszkodnia.
magamból kiindulva általában ezekért vagyunk ilyenek-
1.barátnő vagy feleség mellett nem fér bele még egy csaj,csak egy randi meg a kóbor dugás.
ha ez nem jön össze viszonylag gyorsan akkor annyi,mert nincs több idő ilyesmi huzavonára.
2.annyira nem jöttél be neki külsőre hogy tartósra vállaljon,de párszor azért lefeküdt volna veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!