Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kérlek őszintén! Mit gondoltok arról a lányról aki első randin nem hajlandó még a pólóját sem levenni annak ellenére hogy a találkozó alatt fizettétek az ebédet, mozit, szóval pénzt villantottatok?
Mindenki más...
Gyanítom a kérdezővel szexelni akart a srác, a pólólevételből gondolva.
Ne keverjük az első randin csókot az első randin dugással...
Szerintem az teljesen normális, férfira jellemző dolog hogy az első randit állja. Nem azért mert meg akarja venni a nőt, hanem mert férfi!
Szingliként én is bepróbálkoztam mindnél a csókkal, ha olyan volt a nő, akkor a szexxel is. Akit sikerült megdugni, másnap felejtettem. Hogy miért? Az csak rám tartozik, nekem ez a normális.
Ha nem akart velem szexelni, de a csók ment, azt vettem jelzésképp hogy ok a dolog.
Kedves kérdező, a srác csak dugni akart és pont. Ha komolyan gondolta volna, megért téged és elfogadja hogy neked idő kell hozzá. Nekem is volt ilyen időszakom és a randikon szexelés azért volt, mert nem akartam discoból hazavitt numerákkal kielégíteni a vágyaim.
30F
Van olyan, aki csak dugni akar, de olyan is van, aki nem akar fölösleges köröket futni. Mik ezek a fölösleges körök ? Például kétszer vagy többször megajándékozni valakit a bizalmunkkal míg ő egyszer vagy egyszer sem.
Mire gondolok ? Meghívom ebédre (bízom benne, hogy nem válik kámforrá). Adok és remélhetőleg kapok egy csókot, ha jól érezte magát velem (ő bízik abban, hogy én sem válok kámforrá). Ezek után meg, hogy milyen tempóban haladunk, az már rajtunk múlik, csak egyrészt kezdjünk el haladni és utána maradjunk mozgásban.
31/f
Milyen helyen voltatok, ahol le lehet venni a pólót?
Én kivétel vagyok, mert idő kell, amíg közelebb merek engedni magamhoz valakit, na meg még nem is randiztam csak úgy (csak régen egyszer), szóval tapasztalatom sincs, de nálam az első 3-4 randi (úgy, hogy közben dumálunk neten sokat) még az ismerkedés időszaka, ahol nincs testiség, még csók sem. Aztán ha ennyi idő után úgy gondoljuk, hogy igen, kapcsolatot kezdünk, akkor jöhet a csók. Legalábbis így tervezem, aztán lehet hiába, mert nem lesz rá alkalom.
Viszont valahogy azt a fura kettősséget veszem észre, hogy ha én ilyen vagyok, mármint lassabb, akkor az nem jó, mert nem elég rámenős. Aki meg rámenős, az sem jó. Az optimális középút pedig nagyon vékony, és szinte minden lánynál máshol van, így rettentő nehéz megtalálni, aztán persze mindig a férfi lesz a hülye... :D
26/F
"Szerintem az teljesen normális, férfira jellemző dolog hogy az első randit állja. Nem azért mert meg akarja venni a nőt, hanem mert férfi!"
Enek semmi köze a férfisághoz. Nem olvastad még eleget a GYK-n, hogy a nők szerint szánalmas dolog a pénzzel villogni? Különben se legyünk már szexisták ;)
13: Ilyen felfogással marad emma és emmeg hónap.
Emmának mond hogy: legalább te nem álszenteskedsz.
Jó, akkor tisztázzunk valamit.
MINDEN (nem aszexuális) férfi dugni akar, ez az randival egybekötött ismerkedés egyik fő célja. Az, hogy akar-e ennél többet csak ő tudja, de ne gondoljátok már, hogy annyira okosak vagytok abban, hogy melyik férfi akar csak dugni és melyik nem. Amelyik csak dugni akar az nem is nagyon fog randin sem fizetni túl sokat, hiszen 10-15e forintból le tudja rendezni egy örömlánnyal is a csak dugást...
Az főleg a lánytól függ, hogy mennyire gondolja komolyan a dolgot. Ha megvan az összhang akkor egy visszautasítás egyenlő a felesleges teperéssel onnantól fogva. Vagy nem ti hangoztatjátok folyamatosan, hogy mennyire zavaró az amikor valaki tovább próbálkozik amikor megmondtátok neki, hogy nem?
Ez az egyik része, a másik.
Mégis mikor költöttetek ti lányok 5-10e forintot egy férfira egy randin? Vagy azt gondoljátok, hogy a férfiaknak az égből hullik a pénz vagy kapnak egy fix állami támogatást évente mert pénisszel a lábuk között születtek?
Qrva egyszerű és kényelmes ám így élni és ismerkedni, én is el tudnám viselni.
Van egy csinos lány, ő hív el engem moziba, fizet nekem mindent és majd én utána óhajtom eldönteni, hogy többet akarok tőle vagy "legyünk csak barátok" címszó alatt letiltom miután elbúcsúztunk majd következő héten egy másikkal eljátszom ugyanezt hátha ő már megfelel az ízlésemnek.
Én is, ha összeszámolnám, hogy az eddigi sikertelen randikon kb. mennyit költöttem akkor az összeg meghaladná a 100 ezret. És igen, ez úgy jön le, hogy jobban tettem volna, ha eltüzeltem volna mert tényszerűen arról van szó, hogy még én fizetek azért, hogy kosarat kapjak, hiszen én sem várom el egy lánytól, hogy érezze a szikrát mert tudom, hogy nem így működik.
Egy normális lány én úgy képzelek el, hogy randin jól érzem magam vele, nem húzódik el amikor megérintem, nem húzódik el amikor egy jól elkapott pillatban megcsókolom és a testtartásából meg a nonverbális jelekből kiolvasom, hogy pontosan meddig mehetek el.
Semmi baj nincs azzal, ha nem akar szexelni első randin. Ám, ha minden testiségtől és intimitástól irtózik mint csöves a dezodortól akkor ennyi volt.
Ha csók után leállít, hogy eddig és ne tovább, de flörtöl és láthatóan szem előtt tartja a következő randi iránti igényét akkor úgy érzem tényleg van értelme mert tényleg komolyan gondolja. Aki meg csak szexet akar az úgyis besértődik és lelép, de így sem ribinek nem fog tartani, hogy egyből odadobtad magad, sem pedig frigidnek, hogy hónapokig kelljen puncsolnia egyetlen szájrapusziért.
Az a lány pedig aki számára már egy csók valami hatalmas trauma és önfeláldozás egy olyan férfival akivel ő, saját állítása szerint komoly kapcsolatba akarna lépni számomra nemnormális kategória. Meg rajtam kívül még a legtöbb egészséges önkritikával rendelkező, nem pszichológiai esettanulmányba átmenően szeretethiányos, lábtörlő férfinak is aki persze biztosan úgyis csak dugni akar...
Bocs az ingerültebb hangvételért.
"Vagy azt gondoljátok, hogy a férfiaknak az égből hullik a pénz vagy kapnak egy fix állami támogatást évente mert pénisszel a lábuk között születtek?"
Egyesek azt gondolják, ez belefér, "mert a férfiak úgyis többet keresnek". (Azt már nem teszik hozzá, hogy ezek 90%-ban azok, akik több időt is töltenek a munkahelyükön...)
"Van egy csinos lány, ő hív el engem moziba, fizet nekem mindent és majd én utána óhajtom eldönteni, hogy többet akarok tőle vagy "legyünk csak barátok" címszó alatt letiltom miután elbúcsúztunk majd következő héten egy másikkal eljátszom ugyanezt hátha ő már megfelel az ízlésemnek."
Lássuk, hátha a feminácik vevők lesznek az ötletedre. Elvégre amire egy férfi képes, arra egy nő is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!