Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok lelkesek az első találkozó után?
mindig lelkes vagyok, meglepődnek minden alkalommal h keresem, felhivom mert h nincsenek ehhez szokva :D
továbbá már az ő felelőssége is h fog-e működni a dolog a továbbiakban vagy sem :)
Ha akarok folytatást, akkor nagyon. Akkor már rögtön randi után írnék neki fbon, vagy bármi. Igazából én nem is szoktam játszmázni, ha úgy látom, hogy a pasi nem nagyon érdeklődik, vagy "3 napig nem hívom, hadd epekedjen", akkor hagyom is. Nincs időm szórakozni másokkal, van életem, munkám, barátaim, ha tetszünk egymásnak, akkor adjuk meg a módját és ismerjük meg egymást rendesen és lehetőleg ne heti egy randik alkalmával.
Barátomban is az tetszett meg, hogy írt mindig és érdeklődött és minél többször akart találkozni, nem nekem kellett felhozni. Láttam, hogy komolyan vesz, nem csak unalom űzőnek használ.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!