Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is undorító, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is undorító, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, aki nagyon bejön külsőre, belsőre. Már többször randiztunk, viszont már az első alkalommal feltűnt, hogy nincsen levágva a körme. Akkor még reménykedtem, hogy csak elfelejtette és a következő alkalommál már rendben lesz, de nem. Már majdnem egy hónapja húzom-halasztom a szex dolgot, mert nincs gusztusom így lefeküdni vele, számomra nagyon kiábrándító ha egy férfinak nagy körmei vannak. Ti találkoztatok már ilyen esettel?

2018. febr. 25. 21:28
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem gitározik, rákérdeztem és mind a 10 körme ugyanolyan igénytelen.
2018. febr. 25. 22:14
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Te reagálod tul. Ha tiszta és ápolt akkor miért lenne undorito?
2018. febr. 25. 23:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, nehogy már megmagyarázzátok, hogy egy férfin normális a hosszú, igénytelen köröm. Engem is undorítana..

Kérdező, szóval én megértelek, viszont tanácsot nem tudok adni. Én is gáznak érezném szóvá tenni. :D

2018. febr. 25. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Pasi vagyok és szerintem is un-do-rittó:)) Egy nőnél nézzük csak, exeim kb heti 2-3órát szórakozott a körmeivel. Erősìtő lakk 3 féle reszelő polîrozó meg tudja tököm. Indúljunk ki abbóla pasiknak nagyobb ujjaik vannak szélesebb körmökkel.
2018. febr. 27. 10:12
 15/19 anonim ***** válasza:
2018. febr. 27. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
72%

Undorító szerintem is.

Randipartnerként nem találkoztam ilyennel, de pl volt ilyen kollégám. Na meg anyósom palijának is ilyen, de az a nő is elég igénytelen, hogy ilyesmivel foglalkozzon...

2018. febr. 27. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is sajnállak kérdező. 😀 Én nem randiztam még ilyen pasival, de utcán, buszon előfordult hogy részese lehettem a látványnak. Undorító...Sajnálom de tényleg az. Egy pasinak ne legyen hosszú karvaj körme, igénytelenségnek látszódik és nemis praktikus (kivéve amit az első válaszoló írt, hogy a fikát ki lehet szedni vele) 😂 én sajnállak amúgy kérdező. Valahogy vezesd rá. Mást nem tudsz. 😆 Vagy vágd le neki te 😂 lehet még meg is köszöni!
2018. febr. 27. 17:50
 18/19 A kérdező kommentje:
:D igazán köszi, aranyosak vagytok. Inkább offolom ezek után, senkinek nem leszek az anyukája, hogy én vágjam a körmét.
2018. febr. 27. 21:09
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
Jut eszembe, olvastam itt egyszer a nő dolga volt a férje lábkörmét vágni(többek közt). Akkor biztos voltam benne,egyik kisebbséghez tartozik.
2018. febr. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!