Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is undorító, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is undorító, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, aki nagyon bejön külsőre, belsőre. Már többször randiztunk, viszont már az első alkalommal feltűnt, hogy nincsen levágva a körme. Akkor még reménykedtem, hogy csak elfelejtette és a következő alkalommál már rendben lesz, de nem. Már majdnem egy hónapja húzom-halasztom a szex dolgot, mert nincs gusztusom így lefeküdni vele, számomra nagyon kiábrándító ha egy férfinak nagy körmei vannak. Ti találkoztatok már ilyen esettel?

2018. febr. 25. 21:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Praktikus, gyorsabban ki lehet vele a fikát. Amúgy ja, elég ergya a nagy köröm.
2018. febr. 25. 21:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt szerencsém ilyenhez, de szerintem is undorító.

#1, neked külön köszi, most majdnem el is okádtam magam... :D

2018. febr. 25. 21:34
 3/19 anonim ***** válasza:
84%

mondjuk szólj neki?

tuti nem sertődik meg.

2018. febr. 25. 21:35
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Az is zavar, ha egy nőnek vannak nagy körmei?
2018. febr. 25. 21:39
 5/19 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy szólok neki, de nehogy már nekem kelljen elmagyarázni egy felnőtt férfinak a körömcsipesz használatát. És ha még ennek hatására le is vágná, magától miért nincs igénye rá? (egyébként minden másra van, ápolt, jól öltözik, jó parfümöt használ) illetve utána akkor párhetente szólnom kéne neki, hogy megint aktuális lenne levágni?
2018. febr. 25. 21:39
 6/19 A kérdező kommentje:
A nőknél azért nem zavar, mert velük nem kerülök semmilyen testi kapcsolatba. Nem tetszik rajtuk sem, nem szép, nem higiénikus és nem is praktikus. Nekem teljesn rövidre van vágva és nem értem, hogy ez egy férfinél hogy nem alap.
2018. febr. 25. 21:42
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Lehet ez igy furan hangzik de amikor fogja a kezed vagy hozzad er mond hogy megkarmolt.
2018. febr. 25. 21:43
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
Számodra ez kiábrándító, másnak meg más. Szerinted te mit válaszolnál, ha egy férfi azt mondaná, hogy neki kiábrándító a te bármid (festett hajad / piercinged / akármid)? Ha nem tetszik, ne vele randizz.
2018. febr. 25. 21:50
 9/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, te is ebbe a kategóriába tartozol? Ez nem csak nem tetszés kérdése, olyan alap dolog körmöt vágni, mint hogy kitörlöd a s.gged sz@rás után.
2018. febr. 25. 21:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy gitárművész a srác? Nekik kell a hosszú köröm, ha olyan a stílus amit játszanak. Mellesleg férfiként mondom, hogy mindkét nemnél negatív tulajdonság az igénytelenség. 5-10ezer Ft között már minőségi körömápoló szettet lehet venni.
2018. febr. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!