Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Mi az, amit el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mi az, amit el mertek fogadni a párotoktól? Ezt én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Pl egy élelmiszerboltba, ha mentek vásárolni (nem éltek együtt), de 7 éve együtt vagytok. Mindenki fizeti a maga nasiját?

Ha mi megyünk a boltba, akkor mi külön fizetjük...ő van, hogy telerakja a kosarat 8 ezer ft értékben is akár magának, én meg csak 1 zacskó chipset veszek magamnak.

7 év után jogosan gondolom azt, hogy ennyi járna nekem is, hogy egy nyamvadt chipset vegyen a barátnőjének? Főleg, hogy 3x annyit keres, mint én. Ne értsetek félre, nem élősködöm rajta, sosem tettem, van állásom, eltartom magam!! Csak jól esne, ha gondolna rám, ha 10 ft-os az a valami, akkor is.

2017. szept. 16. 18:16
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%
Ez rettento nevetseges.
2017. szept. 16. 18:18
 2/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem ertem milyen parrol beszelsz. Neked olyanod nincsen. Max. van egy faszi, aki par eve neha megrak, meg a kerdes alapjan elsetal veled a kozertbe. Part en itt nem latok.
2017. szept. 16. 18:27
 3/26 A kérdező kommentje:
bővebben?
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

Ismet egy remek kapcsolat.

Az elso naptol kezdve sem garasoskodtam soha egyik parommal szemben se.

7 ev utan ilyen kapcsolati szinten lenni szanalmas.

5/26 anonim ***** válasza:
82%
Talán vele beszéld meg. Nekünk nem egyszer van, hogy én pl. most vettem lakást és szinte naponta mentem IKEAba, én fizettem. ha étterembe megyünk ő fizet. Ilyen sima bevásárlásnál van amikor ő még válogat, én fizetek, de nem a pénz a lényeg, 5-20e ftból nem csinálunk nagy ügyet.
2017. szept. 16. 18:29
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Ez szerintem is szánalmas. Pedig én kifejezetten utálom ha költenek rám. De ettől függetlenül mondjuk nasi terén párom mindig vesz 1-2 dolgot ami én is szeretek. Vagy ha ő megy bevásárolni mindig hoz minimum üdítőt vagy csokit vagy valamit nekem is. Vagy ha meglát valamit amit szeretek vagy tetszene. Nyilván oda-vissza. Sose számolgattuk így a forintokat. Nekem a mosoly az arcán többet ér mint az a szaros 500 forint amit ráköltöttem.
2017. szept. 16. 18:40
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Bár mi még "csak" 3 éves kapcsolatban vagyunk (és ugyanígy megvan a fizetésbeli különbség, mert én egyetem mellett diákmunkából élek), de kezdetektől fogva úgy van, hogy egyszer én fizetek, egyszer ő. Oké, az gyakoribb, hogy nem engedi hogy fizessek, amikor ő sokkal több és drágább cuccot vesz és akkor már hozzácsapja az én 150-200 forintos nasimat.
2017. szept. 16. 18:42
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Világ életünkben úgy volt hogy egyszer ő fizetett, egyszer én. Meg ami feltűnt hogy 7 év után miért nem éltek még együtt? Nekem ez az egész nagyon fura.
2017. szept. 16. 19:37
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Uh, de tanulatlan.

Ha pénz feljön tietekhez hasonló kapcsolatban, nagyon nagy hiányosságok vannak.

Nem időről szól, csak személyiségetekről.

Áááh. Babazsúr.

2017. szept. 16. 19:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Rá vagy szorulva ilyen smucig alakra?
2017. szept. 21. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!