Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi az, amit el mertek fogadni a párotoktól?
Ezt én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Pl egy élelmiszerboltba, ha mentek vásárolni (nem éltek együtt), de 7 éve együtt vagytok. Mindenki fizeti a maga nasiját?
Ha mi megyünk a boltba, akkor mi külön fizetjük...ő van, hogy telerakja a kosarat 8 ezer ft értékben is akár magának, én meg csak 1 zacskó chipset veszek magamnak.
7 év után jogosan gondolom azt, hogy ennyi járna nekem is, hogy egy nyamvadt chipset vegyen a barátnőjének? Főleg, hogy 3x annyit keres, mint én. Ne értsetek félre, nem élősködöm rajta, sosem tettem, van állásom, eltartom magam!! Csak jól esne, ha gondolna rám, ha 10 ft-os az a valami, akkor is.
Engem az sokkal jobban zavarna, hogy 7 éve egy helyben toporgunk. Van nektek bármitek, ami közös?
2017. szept. 21. 09:45
12/26 anonim válasza:
A pitiánerség tort ül b+... Hét év? Amennyit Brad Pitt volt Tibetben? Annyi idő alatt ő még a dalai lámával is összehaverkodott. "Viccet" félretéve, hogy lehet ez? Én már az első randinkon fizettem mindent mert úgy illik egy férfinak pedig akkoriban nem voltam eleresztve és elég skót voltam de mégis sikerült. Aztán a kapcsolat elején is, ha tudtam megleptem valamivel. Néha értékesebb dolgokkal is de azon kiakadt (nyugi ma már nem akad ki rajta). Szóval mi már másfél év után mikor összeköltöztünk közös kasszán voltunk pedig ő akkor még semmit nem tudott beleadni. Persze valakinek gondolom ez se tetszik de én akit szeretek attól nem sajnálom. Ezt az utolsó mondatot mantrázd hátha megvilágosulsz.
2017. szept. 21. 09:49
13/26 anonim válasza:
Nálunk is mindent ő fizetett, mert én kevesebbet is keresek, meg vidékről utazom fel hozzá. És eleinte igen jól esett, hogy nem sóherkedik. Persze nem ilyen nagy dolgokra gondolok, hanem apró figyelmességekre, például a kedvenc csokim, vagy valami apróság, amit szeretek. Még a bevásárlásba sem kért semmit, de mindig kérdezem, hogy mennyit adjak, ne mindent ő fizessen és vagy felesbe fizetünk, vagy mindenki a sajátját, de ilyen kis 500 Ft-okon nem garasoskodunk. :)
2017. szept. 21. 10:09
14/26 anonim válasza:
Nálunk is kb. így vannak a fizetéseink, de amikor kevesebbet keresett, és én még suliztam, akkor is általában ő fizetett. Az elején még egyáltalán nem hagyta, hogy bármit is én fizessek, úgyhogy én meglepiből vettem neki dolgokat.
Most már 2 év után sokkal lazábban kezeljük, pl. ha 2800at fizetünk és van 2000 meg 10 000 nála akkor mondom hogy várj adok aprót, vagy fizetésnél előre állok és mondom neki hogy "meg vagy hívva" :D
De ha együtt megyünk, és valami nagyobb összegben vásárolunk, akkor is ő fizet, és általában utána odaadom neki, mert mindkettőnknek kellemetlen lenne a pénztárnál.
Étteremben, nyaraláson is ilyen a helyzet? Összeköltözésen gondolkoztatok már? Így nehezen tudom elképzelni azt is, mert ennyivel főzhetnél akkor csak magadnak, mert te vetted az alapanyagot..
2017. szept. 21. 10:43
15/26 anonim válasza:
Én a legjobb barátnőmet is meghívom bármire, ha kell. Legutóbb egy jó palacsintázásnál fizettem én, ami fejenként 1300 volt. Mifelénk a legdrágább chips is 300 (nagyon ritkán 350) forint, ennyi igazán nem fájhatna neki 8 ezer forint után. Érdekes kapcsolat. Az egyébként valóban jó kérdés: 7 év után miért nem költöztetek eddig össze?
2017. szept. 21. 11:43
16/26 anonim válasza:
Nekem egy hónapja van barátom, és múltkor ő fizetett a boltban (1500 Ft volt) sonkát és sajtot. Első közös boltozás volt, és ha nem akart volna ennyit se állni, azok után, hogy én vettem ebédre a csirkét, amit főztünk, lehet kb ott is hagyom. A tiétek szánalmas és nem kapcsolat, csak van egy fix pali, aki hét éve dug téged.
2017. szept. 21. 12:48
17/26 anonim válasza:
Nagyobb értéket nem fogadnék el, de ez már tényleg a garasoskodás kategória, hogy egyszer nem hív meg semmire (persze abban az esetben, ha a másik hajlandó viszonozni ezt máskor)... egy zacskó chips nem olyan egetverő összeg.
2017. szept. 21. 13:06
18/26 anonim válasza:
Ez nekem is nagyon furcsa. Olyan, mintha nem is egy csapat lennétek.
Meg azt mondtad, nem élősködsz rajt, mert eltartod magad. De igazából az se lenne élősködés, ha ő többet rakna abba a bizonyos kasszába, és együtt laknátok, mert szerintem nincs olyan pár (vagy nem sok) akik ugyanannyit keresnek, de a többet kereső mégsem vághatja a másik fejéhez, hogy az ő pénzéből élnek. Mi amint összeköltöztünk (egy év után) megszűnt az én pénzem - te pénzed dolog, de már előtte is elég lazán kezeltük a helyzetet, szinte csak az első randikon vásároltunk külön (vagy még akkor se?), pedig mi se voltunk eleresztve. Inkább csak próbáltuk egyensúlyban tartani a dolgokat. Szóval igen, fura, hogy nem veszi meg. De igazából már az is fura, hogy még mindig külön kasszán vagytok
2017. szept. 21. 13:07
19/26 anonim válasza:
Ne legyen párod. Nem vagy rá érett. Ha gyerek lenne, hanyasba állnád a tápszert? Úgy mondom, nőként, h kétszer annyit keresek mint a párom, de siha nem hánytam fel neki. Egy baba eszik, pelusozni kell, szeretni...meg ezer más.. Te ezt nem érted. Ok. De ne szóld le azokat, akiknek van.
2017. okt. 3. 20:05
20/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem is furcsa. Még ha csak laza kapcsolatban vagytok, akkor is. De tényleg, 7 év után el kellene dönteni, hogy merre tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!