Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők! Mi az, amit el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Mi az, amit el mertek fogadni a párotoktól? Ezt én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Pl egy élelmiszerboltba, ha mentek vásárolni (nem éltek együtt), de 7 éve együtt vagytok. Mindenki fizeti a maga nasiját?

Ha mi megyünk a boltba, akkor mi külön fizetjük...ő van, hogy telerakja a kosarat 8 ezer ft értékben is akár magának, én meg csak 1 zacskó chipset veszek magamnak.

7 év után jogosan gondolom azt, hogy ennyi járna nekem is, hogy egy nyamvadt chipset vegyen a barátnőjének? Főleg, hogy 3x annyit keres, mint én. Ne értsetek félre, nem élősködöm rajta, sosem tettem, van állásom, eltartom magam!! Csak jól esne, ha gondolna rám, ha 10 ft-os az a valami, akkor is.

2017. szept. 16. 18:16
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, te teljesen elkanyarodsz a témától. Nem én vagyok az, aki sajnálja a dolgokat vagy túlságosan spúrkodik ..
2017. okt. 3. 20:13
 22/26 anonim ***** válasza:
Én megvenném szíved vágyát ,ha nem érinti a havi költségvetést. Momdhatnék szépeket, de úgyis kiröhög a pénzközpontú generáció
2017. okt. 3. 20:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Szerintem jogosan várnád el, hogy néha ő is fizessen apróságokat legalább. De ha már 7 éve így csináljátok, akkor lehet, úgy gondolhatja, hogy te nem is szeretnéd ezt, sőt, lehet, hogy megalázónak éreznéd. Ez csak egy ötlet.

Ha zavar, akkor beszéld meg vele.

2017. okt. 3. 20:22
 24/26 anonim ***** válasza:

Hát nálunk 7 hét után volt már hogy tamponját fizettem ....

Ffi31

2017. okt. 3. 20:23
 25/26 anonim ***** válasza:

6 év után mi minden áldott pénteken boltba járunk nassolni valókért (csoki, chips, szendvicsnek való finomságok, üdítő) ami általában 6-8ezerre jön ki és mindig a párom fizeti. Kb a 90%-át én eszem meg ezeknek a dolgoknak.

Amit magának vesz a párod abból te soha nem is fogyasztasz?

Én nem vártam volna mellette több évet...

2017. okt. 3. 21:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Szzem nincs id. Ad-hoc ember volt. Szerettem
2017. okt. 3. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!