Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mi az, amit el mertek fogadni a párotoktól? Ezt én reagálom túl?
Pl egy élelmiszerboltba, ha mentek vásárolni (nem éltek együtt), de 7 éve együtt vagytok. Mindenki fizeti a maga nasiját?
Ha mi megyünk a boltba, akkor mi külön fizetjük...ő van, hogy telerakja a kosarat 8 ezer ft értékben is akár magának, én meg csak 1 zacskó chipset veszek magamnak.
7 év után jogosan gondolom azt, hogy ennyi járna nekem is, hogy egy nyamvadt chipset vegyen a barátnőjének? Főleg, hogy 3x annyit keres, mint én. Ne értsetek félre, nem élősködöm rajta, sosem tettem, van állásom, eltartom magam!! Csak jól esne, ha gondolna rám, ha 10 ft-os az a valami, akkor is.
Szerintem jogosan várnád el, hogy néha ő is fizessen apróságokat legalább. De ha már 7 éve így csináljátok, akkor lehet, úgy gondolhatja, hogy te nem is szeretnéd ezt, sőt, lehet, hogy megalázónak éreznéd. Ez csak egy ötlet.
Ha zavar, akkor beszéld meg vele.
Hát nálunk 7 hét után volt már hogy tamponját fizettem ....
Ffi31
6 év után mi minden áldott pénteken boltba járunk nassolni valókért (csoki, chips, szendvicsnek való finomságok, üdítő) ami általában 6-8ezerre jön ki és mindig a párom fizeti. Kb a 90%-át én eszem meg ezeknek a dolgoknak.
Amit magának vesz a párod abból te soha nem is fogyasztasz?
Én nem vártam volna mellette több évet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!