Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon en reagalom tul, es hisztis, turelmetlen lennek?
Figyelt kérdés
Van egy ferfi, akivel, mar regota ismerjuk egymast, de ket honapja elkezdtunk beszelgetni, flortolni. Egy honapja ossze is jottunk, a szex resze is eleg hamar megesett, napi szinten beszelgetunk, de mivel beteg volt, vagy ket hetig nem talalkoztunk, es miutan helyrejott csak egyszer talalkoztunk. Elfogllat volt, én meg hivom folyton randira. Ugy van vele, hogy elvesziteni sem akar, de a-bol b-be sem mozdulunk. En mostanaban meg egyre tobbet panaszkodok, hogy en megismerni akarom ot, talalkozni vele. Most azon gondolkodom, hogy jogosan varom, hogy ezek utan egy heten legalabb egyszer találkozzunk, vagy en vagyok tul turelmetlen es nem varom ki, hogy o lepjen?
2016. dec. 8. 09:36
1/6 anonim válasza:
Le akar koptatni, csak nem tudja, hogy tegye és a karácsony is közeleg. Nem akar bunkó lenni. Ennyi. Minél előbb rájössz, annál könnyebb lesz neked is.
2016. dec. 8. 09:38
2/6 anonim válasza:
Szerintem is fura ez az egész.
Neki mi az álláspontja? Mit mond, ha panaszkodsz?
2016. dec. 8. 09:40
3/6 A kérdező kommentje:
ha panaszkodom, akkor bokol, kedvemben jar, hogy ne legyek szomoru, meg hogy ram gondol, meg talalkozunk.. Szoval tenyleg furcsa
2016. dec. 8. 09:51
4/6 anonim válasza:
Aki fontos, arra van időd. Nem csak akkor, ha érzelmileg zsarol hanem akkor is, ha egyedül ülsz otthon, eszedbe jut, hogy vele kéne lenni. Ezt tartsd szem előtt! Amit te csinálsz, az érzelmi zsarolás egy gyenge jellemű emberrel szemben, aki nem őszinte hozzád, mert gyáva.
2016. dec. 8. 09:59
5/6 anonim válasza:
Jo, hogy ezt mondja olyankor. Igy tart talonban h majd elokaphasson szexre.
2016. dec. 8. 10:45
6/6 anonim válasza:
Induljunk ki abból, hogy neked igényed van a rendszeres kapcsolattartásra, találkozásokra, tartalmas beszélgetésekre egy kapcsolatban.
Szerintem amúgy jogosan, mert hát egy párkapcsolat ilyen alapesetben.
Ezt az igényedet ő nem elégíti ki, hogy miért, az adott esetben tökmindegy. Az igényed nem elégül ki. A kapcsolat ismerkedési szakasza erről szól: megtapasztaljuk, hogy amit a másik nyújtani tud, az nekünk jó, vagy sem; egyezik-e az igényszintünk, az elképzeléseink és ha nem, akkor minden szívfájdalom nélkül ki kell lépni, mert ha már most ilyen a helyzet, akkor később csak rosszabb lesz.
Őt megváltoztatni nem tudod. Azt tudod eldönteni, hogy neked ennyi elég-e. A jelek szerint nem. Keress olyat, aki azt tudja nyújtani, amire te vágysz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!