Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Vagy csak en reagalom tul?
Vasarnap randiztam egy sraccal, ami nagyon jol sikerult es mar az elso randi alatt elhivott egy masodikra. A randi utan rogton irt hogy nagyon orult es jol erezte magat velem. Minden okes volt de kedden egesz nap nem irt ram. Nem ertettem hogy miert de en sem irtam neki. Tegnap rairtam hogy mi a helyzet vele es nagyon kedves volt megint. Megkerdeztem tole hogy lenne-e kedve jovo heten megint talalkozni es egybol ravagts hogy nagyon szivesen! Azota azonban kicsit olyan docogos a beszelgetes. Nem nagyon kerdez inkabb csak valaszol, bar azt eleg reszletesen.
Nem tudom hova tenni a sracot hisz latszott rajta hogy jol erezte magat a randin es mondta is, tegnap is mondta hogy nagyon szivesen talalkozna velem, szoval tenyleg nem ertem mi lehet a gond.
Megkerdezzem tole hogy van-e valami gond mert elegge docogos a beszelgetes. Nyilvan nem akarom szamonkerni csak nincs kedvem egy ilyen "jatekhoz". Ha akar valamit akkor ne legyen egyszer ilyen egyszer olyan, ha meg nem akkor hagyjuk egymast beken.
Mit tanacsoltok?
Elore is koszi es bocsi az ekezetek hianya miatt.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!