Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Most volt egy felejthetetlen randevúm, csak nem tudom hogy ez hogy mukodik, hogy el telik egy het is mire randira hivnak a ferfiak, ez igy normalis? mondta fiu, hogy sosem szokott egy lannyal csak egyszer találkozni, es kellemesen csalodni fogok, mert en a kijelentettem, hogy félek, hogy tobbet nem fog keresni.. Ilyenkor alap, hogy a lány megvárja mig a fiu jelentkezik?
2015. okt. 24. 03:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit tényleg túl reagálod. Ha azt mondta keresni fog, és jól éreztétek magatok biztosan hív majd.

18L

2015. okt. 24. 03:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ellenben te is keresheted nyugodtan, mert ha úgy érzed, hogy neki is bejöttél, és fordítva is igaz, akkor minek arra várni, hogy hívjon. Egy férfinek is elég rosszul tud esni, ha egy randi után mondjuk a nő nem érdeklődik semmilyen formában. ez egyenlő azzal, hogy nem érdeklem.

29F

2015. okt. 24. 08:02
 3/3 anonim ***** válasza:
így van töltsd fel vérrel a pucádat és légy feminista, "már pedig én egyenrangú vagyok a férfiakkal" és fogod és írsz neki/felhívod
2015. okt. 24. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!