Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most komoly? Én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy újra kiteszem, de kíváncsi vagyok a nők és férfiak véleményére egyaránt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Nem válaszoltam neki, és nemrég láttam, hogy azt írta, hisztizek, duzzogok, miközben nem válaszoltam neki. Mégis mit? Hogy nem érdeklem? Akkor miért írjak neki?

2013. okt. 30. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szard le :D
2013. okt. 30. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
ha ennyit nem érsz neki h kis időt szakítson rád az 1 hetes szünetben, akkor mit szeretnél később? keress jobbat..
2013. okt. 30. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
minden nap ráér. vasárnap beszéltük meg. hogy csütörtökön ráér. most meg jön ezzel. hát no comment. nem válaszoltam neki, vegye észre magát.
2013. okt. 30. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Adj egy utolsó esélyt neki, de előbb mond meg neki mi a bajod, és, hogy ez az utolsó alkalom, hogy elhívtad, ha ezt is lemondja akkor hagyd az egészet úgy ahogy van.

Ha ezt így leírod neki, hogy megértse, hogy a következő ilyen eset után nem fogod keresni, akkor talán észbe kap és nem játssza el az utolsó lapodat.

19/L

2013. okt. 30. 12:37
 5/5 A kérdező kommentje:
ez volt a 2. ilyen. otthon van és sosem ér rá? ezentúl olyan emberekkel foglalkozom akiknek fontos vagyok, és nem csinálnak ilyet.
2013. okt. 30. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!