Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Túl rendes" srác? Vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Túl rendes" srác? Vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Szóval adott egy srác, már egy hónapja beszélgetünk a facebookon, de ténylegesen még csak háromszor találkoztunk, nem történt köztünk semmi, és mégis kb. eltervezte már, hogy karácsonykor hova megyünk, meg néztünk egy filmet, és közben megjegyezte, hogy majd szóljak rá, ha a közös gyerekünkkel ő is így bánna, meg kb már házasságról is beszélt... :( Nem tudom mit gondoljak, én is vágyon nagyon ezekre... dehát még nem is ismerjük egymást. és ezzel az egésszel eltaszít magától... mert ez nekem túl "ragadós", meg nem is tudom... két három hónap után oké, ha ilyeneket mondana...na de így... csak fojtogatóan érzem magam...
2016. szept. 4. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem túl rendes, a rendes fogalma teljesen más. Inkább túl gyors. Alig ismeritek egymást, neki mindegy, csak legyen valakije? Ez a legtöbb embert taszítja, nem véletlenül.
2016. szept. 4. 13:49
 2/10 A kérdező kommentje:
ja és az első együtt töltött egész nap után, azt írta hogy hiányzom :/
2016. szept. 4. 13:49
 3/10 A kérdező kommentje:
ráadásul én most szakítottam pár hete, és ezt mondtam is neki, hogy most egy ideig még nem akarok belemenni semmibe, majd meglátjuk. igen, tényleg úgy tűnik, hogy neki mindegy, de olyanokat mond, hogy én vagyok álmai nője... meg ilyenek...
2016. szept. 4. 13:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor találkozom hasonlóval, valahogy vonzom az Elveszett Fiúkat. Exem is ilyen volt, vele egy borzalmas kapcsolaton vagyok túl. Most szintén egy ilyen fiú próbálkozik nálam. Ami közös bennük, hogy rettentő álmodozóak, naivak, éretlenek, a problémákat nem tudják kezelni, azt hiszik, hogy elég a szerelem. Ha le is lassítod, egy idő után beszippant majd ez a mesevilág, kikerülitek a gondokat, elnézitek egymás hibáit, hogy aztán bumm... A szakításkor nagyon durván pofára fogsz esni. Persze ez csak személyes tapasztalat.

19/L

2016. szept. 4. 14:16
 5/10 anonim válasza:

Én csak levelezésig jutottam anno hasonló pasival. Találkozni nem voltam hajlandó,mert már pár levél után azt éreztem megfulladok.

Szerintem próbálj vele erről beszélni,ha nem vesz vissza akkor nincs értelme folytatni.

2016. szept. 4. 14:18
 6/10 A kérdező kommentje:
de amúgy, most egy olyan kapcsolatból jöttem ki, ami pont az ellenkezője volt... de én valahogy a kettő közül akarnék egy normális férfit :D aki nem ugrik ajtóstul az ágyba, meg nincs is elkötelezettség fóbiája...
2016. szept. 4. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg koptasd le a fiút, ne szórakozz vele, mert az ilyenek mind viráglelkűek és magukra veszik, depressziósak lesznek.
2016. szept. 4. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Igazatok van ...de pl sok làny eltervezi most egyedűl akar lenni normális pasi bele törődik ki vàrna aztàn valami "alfa hìm" (itt szeretik hasznàlni a kifejezést) elviszi a lànyt. Azért egy szép egyedül àlló lànyra sokan nyomúlnak. Igy probàlna elkàpráztatni...
2016. szept. 4. 15:08
 9/10 A kérdező kommentje:
de én nem feltétlenül akarok egyedül lenni, csak egy kis időre van szükségem, hogy eltemessem az előző kapcsolatom, de nem is ez a gond, hanem tényleg ez hogy eltervezte kb előre, hogy együtt öregszünk meg... aminek örülnék, ha mondjuk már fél éve együtt lennénk... de így meg, hát nem is tudja milyen vagyok igazából
2016. szept. 4. 15:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem egyenlő erősek a vonzalmak. A fiúnak nagyon tetszel. Te pedig hezitálsz, neked nem ő álmaid hercege...
2016. szept. 4. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!