Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha egy srác félénken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy srác félénken közelít meg titeket, akkor nem adtok esélyt neki?

Figyelt kérdés
Ezzel szemben, aki magabiztosan, azzal leálltok dumálni?
2016. aug. 30. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Az én párom elég félénk volt, lassan közelített és én is lassan engedtem közel magamhoz. De nem adtuk fel.
2016. aug. 30. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha közeledik, akkor nem számít, hogy mennyire magabiztos :)
2016. aug. 30. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:

10 férfiből:

1 megközelít magabiztosan.

1 megközelít félénken.

8 meg sem közelít, annyira a gatyájába fosós, ha oda kell menni egy nőhöz.

Szóval aki egyáltalán meg mer közelíteni, annak önmagában adok esélyt. Kicsit fura ha félénk, de volt akin már ezt aranyosnak találtam.

23/L

2016. aug. 30. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha tényleg megközelít, nemcsak kerülget, és nem adja semmi jelét, akkor csak azért, mert nem annyira magabiztos, még nem "szelektálom ki". Az nekem nem azon múlik, hogy mennyire nagydumás.
2016. aug. 30. 12:44
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Min múlik tehát? A kinézeten?

2016. aug. 30. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha félénk akkor azt hiszem, hogy nem akar tőlem semmit, és hagyom is. Ha viszont odajön valaki beszélgetni pl buliba, jó a szövege, nem csúnya és nem unalmas akkor nyert ügye vagy :)
2016. aug. 30. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
A kisugárzásán. Ebbe beletartozik a külső is, de nem olyan értelemben, hogy jaj, most médiaideál külseje legyen. Párom sem volt nagydumás, nem is címlapfiú, de megtetszett benne vmi (pl. a fedett szemhéja, az, hogy picit barázdáltak a homlokai - nekem amúgy is a picit idősebbek jöttek be mindig). De a külső mit sem ér, ha a személyisége nem szimpatikus. Azt meg egy kis beszélgetés után le tudom szűrni, hogy a személyisége miatt kuka-e, vagy adok neki esélyt. Hogy tud-e mondani, össze tud-e rakni 2 mondatot választékosan, folyékonyan káromkodás meg full nyökögés nélkül (ha picit hebeg, nem baj, de ha 3 percig azt hallgatom, hogy ööö... izé... és aztán alanyt nem tud állítmánnyal egyeztetni, az ciki), mennyire tolakodó, pl. Aztán beletartozik az öltözködés, ápoltság, frizura is.
2016. aug. 30. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit ért a srác közeledés alatt. Mert sajnos sok félénk pasi annyira félénk, hogy semennyire nem látom rajta, hogy tetszenék neki, mert kb. rám se mer nézni, nemhogy elhívni randira.

Viszont ha látom rajta az igyekezetet, azt értékelem. Pl. volt egy srác, aki konkrétan elhívni nem mert sehová, de volt egy közös óránk, és utána mindig haza szeretett volna kísérni, vagy felajánlotta, hogy rak nekem filmeket a pendrive-omra, és hát ugye ehhez össze kellett futnunk. :) Olyan aranyos volt.

2016. aug. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!