Szerintetek is undorító a viselkedésük vagy csak túl reagálom?
Ne haragudjatok, véletlenül nem mentette el amit írtam.
Tehát.
Van egy bátyám akivel egy kicsit meg szakadt a kapcsolatunk, anyunak és nekem. Ő 21 éves , nem régen meg tudtuk, hogy a párja várandós és fel hívtuk őket , hogy beszélgessünk segítsünk nekik. Első találkozásnál úgy tűnt minden rendben van , rendesek voltaj ők is .
Majd a második találkozásnál ( 2 hét telt el közte) kicsit kiakadtam.
Anyu nagy lelkesen kérdezgette milyen ruhákat vegyen , meg hogy majd néz kiságyat ( olcsóbbat mert sajnos nincs sok pénzünk). Erre a bátyám párja azt mondja : " Minek venni még cuccokat a gyereknek ? Ráér nem?! Egyébként is , majd kiosztjuk kinek mit kell vennie ."
Nagyon fel idegesítettem magam rajta..
Viszont lehet, hogy már mindent pontosan kinéztek és elterveztek.
Fontos dolog a gyerek mellett a segítség. Viszont jobb, ha inkább kérdeztek, mint kijelentitek, hogy ebben és ebben segítetek. Én anyukámmal rengeteget vitatkoztam, nehezen érti meg, hogy arra van szükségem, amit kérek, nem arra, amit ő gondol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!