Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is undorító a...

Szerintetek is undorító a viselkedésük vagy csak túl reagálom?

Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hárított, mert maga akar vásárolni, én is kivoltam mikor anyósom (a legjobb szándékkal) mindenfélét akart venni, pl. babakocsit, etetőszéket, autósülést, matracot. Mindig azt mondtam, hogy még ráér, majd kinézzük milyet szeretnénk. Én nagyon élveztem a válogatást, vásárlást a babánknak és nem is mertem megmondani anyósnak, hogy pl. kinéztem egy 80 ezres autósülést meg 26 ezres matracot, mert szívrohamot is kapott volna, meg nem akartam rákényszeríteni, hogy drága doogot vegyen, mert tudom, hogy nincs rá annyi pénze. Így maradtak az apróságok, amiknek mindig nagyon örültünk, és a nagyobb dolgokba beleadott pénzt.
2014. szept. 16. 08:19
 12/17 anonim ***** válasza:

hát ha a bátyjával se tartották a kapcsolatot, akkor gondolom a kismamát sem ismerték... vagyis a kisasszony egy vadidegen, idősebb nővel közölte, hogy majd "kiosztja", hogy mit kell vennie...

hát a pofámról lesülne a bőr... vagy köszönje meg, hogy segít, és kérdezze meg, nézhetnek-e együtt pl. kiságyat, vagy mondja meg, hogy köszöni, de már megvan, hogy mit szeretnének megvenni.

De így ebben a formában ez a kijelentés ultraciki volt...

2014. szept. 16. 08:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, tényleg szó szerint így hangzott el, hogy "kiosztjuk, ki mit vegyen"? És ha igen, akkor ott miért nem reagáltál rá? Továbbá ha anyukáddal megszakadt a kapcsolatotok, akkor hogyan ültetek együtt és beszélgetettek kiságyakról?

Ha az én tesóm lenne, és tényleg ezt mondta volna, először is ott azonnal regaáltam volna rá (például simán kiröhögöm...), másodszor is oké, hogy ő leosztja, ki mit vegyen, de én meg vagy megveszem vagy nem.

Amúgy anyukád aranyos a kisggyal, de lehetl, hogy azt pont kapnak valakitől ingyen. Azzal meg töök ne foglalkozzál, hogy mi van meg és mi nincs meg a gyereknek, mert bocsi de nem a te dolgod.

2014. szept. 16. 09:01
 14/17 A kérdező kommentje:

Én az édesanyámmak élek, a bátyámmal szakadt meg a kapcsokatuk apa halála után a vislekedése miatt (mindig bántott) anya ismerte a sógornőmet. Bátyám oda költözött hozzájuk , mi próbáltuk hívni és keresni őt/őket , de ez nem vált rendszeressé, ők soha nem kerestek minket , így nagyjából havi háromszor beszéltünk telefonon.

Amikor anya ismerősétől meg tudtuk , hogy már jóval fél időn túl van a sógornőm a babával elmentünk hozzájuk, akkor minden rendben volt.

De ugye a mostani dolog rettentően kiakasztott.

Őket jóformán a leányzó szülei tartják el , bátyám dolgozik igen csak kis fizetésért sógornőm pedig egyáltalán nem. Ezért idegesített fel, az amit és ahogy mondta. És igen így mondta..

Leszartak minket , de anya még az utolsót is oda adná nekik, azért kérdezte a ruhákról és az ágyat is azért ajánlotta fel, holott mi sem dúskálunk.

Legalább normálisan és udvariasan utasította volna vissza .

De , hogy oda veti neki mint egy kutyának..

Nagyon rosszul esett szegénynek.

Mert ők úgy gondolják , hogy majd ki osztják ki mit vesz ők meg nem vesznek semmit.

Még egy "bő" másfél hónap és itt a baba, és nekik egy ruha nincs meg , se kiságy se semmi ..

2014. szept. 16. 19:58
 15/17 anonim ***** válasza:
10-es: tudsz olvasni? Nem a múltból, hanem a semmiből. Nem derül ki ugyanis, hogy a nő egyáltalán ismerte-e az anyóst meg a kérdezőt. Állati okos vagy. :)
2014. szept. 16. 21:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez esetben egy ilyen válasz engem is felháborított volna. Ennek ellenére továbbra is azt mondom, hogy a lehető legtöbbet akkor segítetek, ha abban és úgy segítetek, amiben és ahogy kérik.
2014. szept. 16. 21:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Anyukád már eléggé felnőtt nő, neki kell eldönetni, hogy zokon veszi-e ezt a választ. Végül is nem neked válaszoltak így. Továbbra is az a véleményem, hogy ezt ott és akkor és főleg velük kellett volna rögtön megbeszélni, így utólag fölösleges itt rugózni ezen velünk, akik ott se voltunk.
2014. szept. 17. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!