Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagalom tul ezt a lajkolgatast?
Par napja talalkoztam egy sraccal, egy rendezvenyen ismertuk meg egymast masnap elhivott, jo volt a tali elvoltunk nagyon, en vagyok a nagyon a tavolsagtarto sajnos mert a kornyezetemben szinte kivetel nelkul csak szxr dolgokat latok.
De a tali utan rogton irt, keresett szeretne uj talalkozot, másnap reggel is irt es igy tovabb, tegnap lett volna ujbol talalkozonk de mondta h csak este fele fog raerni, de vegul ugy alakult hogy nagyon elfaradt amit en meg is ertek nem haragszom egyaltalan erte.
Viszont a közösségi oldalak atka sajnos, meglattam hogy jo par csajnak lajkolgatja kepeit, aminek szinten nem keritenek nagy feneket mert nem erdekel, de most annyibol megis hogy annyira lelkesen udvarolgat, hogy magambol kiindulva ez rosszul hat hogy ennyire megy valaki utan es megis azert egy ket csajszira ra nyom egy lajkot hogy biztositsa róla tetszik neki a kepe....
Nem tettem szova semmit nem mondtam nki ezzel kapcsolatban, holnap délután találkozunk de ezek kicsit elvették a kedvemet az egesztől ...
Jogosan?
23N
Tulsagosan is jol ismerem az a baj, sok jot eddig nem tapasztaltam sajnos barmennyire is maskent allok/alltam a dolgokhoz. :-(
De a kerdes azert merult fel bennem, mert neekm is vannak marhasagaim amit tulreagalhatok, ha veletlenul egy komolyabbnak indulo kapcsolatba botlanek és nem szeretnem elcseszni azzal hogy egy vallvonassal nem erdekel tobbe az ugy.... :-) :-( :-)
én is lájkolom a lányismerőseim képét, de nem azért mert tetszene bármelyik. Ez óvoda...ez baromság.
Neked udvarol, szóval akk hol a gond? Nyom egy tetsziket egy lány képére? wow.....sztem jön a gyűrű is..
jézusom -.-
Nem reagálod túl! Azonnal ignoráld a csávót! És minden férfit úgy ánblokk mert te is tudod mind egy szemét. Én már olyat is hallottam,hogy van aki mosolyogva köszön,SŐT,még beszélget is más nőkkel a barátnőjén kívül!!
Mégis mit képzelnek az ilyenek?Felháborító!
Ez attol fugg, milyen kepeket lajkol illetve milyen viszonyban van az adott lannyal. Ezt meg nem tudhatod. Lehet csak viszonylag kozeli lanyhaverok akikkel neha dumalnak es nem arrol van szo, hogy minden alma megdugni oket. (Megjegyzem, a legtobb ferfi nyilvan lefekudne a lanyismeroseivel ha jol neznek ki es mindketto szingli, ezen meg nem kell fennakadni, van kulonbseg az allando nyalcsorgatas es a “ha ugy adodna, miert ne” kozott.)
Ha tipikus pitsa es mellkidobos libakat lajkolgat, akkor viszont nalam azonnal felejtos, az se erdekel ez esetben, ha haverok :D
aminek szinten nem keritenek nagy feneket mert nem erdekel
Hát, látszik, hogy mennyire nem érdekel. Hány éves? Gondolom, veled egykorú, aki ott éli az életét.
Attól függ.
Ha ilyen pózer műpitsákat lájkolgat be, az kiábrándító, igen.
Ha szimplán lájkolta 1-2 lány ismerőse képét, az nem zavar, és nem gondolok egyből arra, hogy este rá fogja verni.
A nyálcsorgatás viszont kiábrándító lenne.
Ismerek olyat, aki a barátnője előtt is ezt csinálja, meg nagyban dicsér más csajokat. Nyálcsorgató kis fha.sz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!