Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PuDInG221 kérdése:
Ha a barátnőm herpeszes az az én hibám?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek az ajkán egy picike meg nem is látszó herpesz alakul ki. Ez miattam lehet ahogy csokoloztunk ? Nekem semmi nyoma nincs . Nem szeretném ha miattam kene szenvedjen 😔2018. jan. 23. 15:41
1/3 anonim válasza:
Ez a fajta herpesz rengeteg emberben van, és bármikor kialakulhat az ajkakon. Ha máshol van akkor van gáz. Vagy ha elhatalmasodik a szájon, szájban.
2/3 anonim válasza:
Dehogyis. Amúgy meg nekem is volt ilyen, aztán kiderült, hogy pattanás. Ilyen herpeszt amúgy kb bárhol el lehet kapni: uszodában, ha nem tiszta a pohár, vagy ilyesmi. Nyugi:)
3/3 anonim válasza:
Nekem kisgyerek korom óta van herpeszem. Elég, ha picit megfázok, vagy stresszesebb vagyok, és előjön. Ha párod is hozzám hasonló, akkor ez tőled teljesen független dolog. Nem a legkellemetlenebb, de túl lehet élni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!