Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a legtöbb lány, akinél próbálkozom, visszautasít, vagy leráz, az azt jelenti, hogy selejtes ember vagyok, van valami komoly hibám?
Mi az hogy nem jó csajoknál, és hogy rosszul?
Próbálkoztam már mindenfélénél (nyilván aki tetszik, olyannál), és próbáltam lassabban, óvatosabban, meg olyan ajtóstól a házba módon is, de nagyon ritka, hogy eljut valameddig a dolog.
lehet hogy épp az a baj,hogy próbálkozol
tudom ez így furán hangzik,de a lányok kicsit másként működnek és csomó barátnőmnek az jött be,hogy konkrétan leszarta a srác és ez tökre bántotta
néha hagyni kell hogy a dolgok megtörténjenek,ne akard görcsösen :)
19/l
Nem vagy selejtes :DD
A mostani barátomat is eddig, sorra utasították el a lányok, aztán jöttem én. Szóval neked is van valakid, aki csak rád vár, és tapasztalatból mondom, pont akkor fog jönni, amikor nem számítasz rá :)
Nana, ez egyáltalán nem így van. Attól, hogy valami nem jön össze, még egyáltalán nem biztos, hogy valamit rosszul csináltál, vagy hogy hiba lenne!!
Persze lehet, hogy van mit finomítani, de mindenképpen jól teszed, ha próbálkozol.
A legjobb az lenne, ha az ember az elutasítást gond nélkül azonnal lerázná magáról, én is próbálok ilyen irányban fejlődni még. :)
Amúgy a konkrét elutasítás egy szinten jó visszajelzés is, ugyanis azt jelenti, ha jobban belegondolsz, hogy a lány számára egyértelmű volt, hogy szeretnél hozzá közeledni, ami azt jelenti, hogy jó úton jártál!! Elég paradox, de így van. Sokkal jobb, mint nem próbálkozni.
Kapura kell lőni sokat, abból van a gól! :)
Van olyan ismerősöm, aki elég nagy dumás, gond nélkül továbblép, ha elutasítják és azonnal próbálkozik máshol, a maga módján (nem tartós kapcsolatot keres) sikeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!