Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat hallatán, minden ember házasságra, majd gyerek csinálásra, családalapításra gondol? Én szeretnék komoly kapcsolatot, de gyereket, pl egyáltalán nem, házasságot is majd csak később esetleg. F
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:33
1/8 anonim válasza:
Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is.
Nem kell házasság a boldogsághoz.
Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nőt is kell találni.
2/8 anonim válasza:
Én eleve a komoly kapcsolat hallatán menekülni kezdek... mert mi az, hogy valaki kijelenti, hogy ő azt akar? Az vagy kialakul két ember között, vagy nem.
Egyébként meg igen, sokan a házasságra, gyerekre asszociálnak, de nem csak a nők! Én férfiaknál tapasztalom ezt inkább.
N
3/8 anonim válasza:
Nem mindenki egyből erre gondol. Komoly kapcsolat hallatán mindenképpen valami hosszútávú dologra gondolnak, de majd csak később a házasságra meg gyerekre.
4/8 anonim válasza:
nekem azt jelenti, hogy együtt vagyunk huzamosabb ideig
5/8 anonim válasza:
Értem a biológia és evolúciós hátterét, de őszintén, minek a gyerek manapság?
6/8 anonim válasza:
Ez a baj, hogy nagyon sokan "komoly kapcsolatra" hivatkozva, egyszerűen csak "ingyen" szexkapcsolatot akarnak létesíteni, akár férfiról, akár nőről van szó.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem, ha valaki alkalmi kapcsolatot keres, akkor olyat keres, nem pedig barátnőt, hosszú távú kapcsolatot, vagy esetleg házastársat, de biztos én látom rosszul.
2013. márc. 18. 11:40
8/8 anonim válasza:
#6 van igazság amit írsz,én se vagyok a komoly kapcsolat híve,nálam most a komoly kapcsolat ingyen szexkapcsi korlátlanul amikor csak akarjuk,ebbe nem fér bele házasság és főleg nem egy gyerek.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!