Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a gyerek, semmi más?
Párommal 10x éve élek együtt, lassan 4 éves a gyerekünk, előtte bőven volt szex. Telefon, hogy peteérés siess apa, akció. Mára eljutottunk oda, hogy havi 1, max 2 együtlét. Azt is gyorsan lezavarva mert újaban furamód azt szereti. Minden idejét a gyereknek szenteli, Én, mintha nem is léteznék. Felvetettem már a problémát, lassan 2 éve szajkózom, hogy ez igy nem jó. Sikertelenük. megigéri ugyan, hogy szentel rám is időt, de a folyton fáradt szövegen kivül nem jutunk előre, persze ha a gyerekről van szó, éjfélkor is haptákba áll.
mit tegyek? a kezdeményezésből már elegem van, mert megalázó.
mosogass pl. többet és egyéb jó válaszok nem jönnek be, nem ott van/volt a megoldás.
" gyereknevelésbe, házuminkába "
úgy látszik nem értetted meg, pl. a mosogass többet válasz mellőzését. arra utaltam, hogy nem az a gond. remélem már világos.
sejtettem, hogy valami hasonszörű nő, azonnal támadni próbál. hihetetlen.
Mér megalázó, hisz szereted nem? Szerintem abban semmi megalázó nincs.. Mikor voltatok kettesben valahol, ahol csak ti vagytok, tudtok egymásra figyelni? Ezt kéne megoldni.
Érdemes megnézni ezt a filmet, itt nincs gyerek, de mégis eltávolodtak egymástól..
http://www.youtube.com/watch?v=9O0YPoOk8gM
Igaz film, de lehet belőle 5letet meríteni.
És abba bele gondoltál, h mennyi energiát vesz el a gyerek, meg minden? Beszoktál segíteni?
Érzi, h számíthat rád? ..ect..
"úgy látszik nem értetted meg, pl. a mosogass többet válasz mellőzését. arra utaltam, hogy nem az a gond. remélem már világos. "
Világos. Akkor írd le kérlek, hogy te meddig dolgozol, a feleséged mennyit dolgozik, és ki milyen házimunkát csinál, ki mennyit foglalkozik a gyerekkel.
"A nemi vágy csökkenése szülés után természetes jelenség, néhány hónapig is tarthat. Többféle oka van. Egyrészt a női szervezetnek szüksége van arra, hogy rendbe jöjjön a szülés után, másrészt az anyukának ilyenkor a gyermek gondozása nagy igénybevétel, s a lehető legtöbb energiára és figyelemre van hozzá szükség; valószínűleg ezért rendezte el a természet úgy, hogy a nemi vágy ilyenkor háttérbe szorul (persze ez nem azt jelenti, hogy minden nő szexuális vágya egyformán alakul szülés után: vannak egyéni eltérések). Szóval ilyen szempontból nem kell nyugtalankodnia amiatt, hogy nem hiányolja a szexet."
Mondjuk itt ez a cikk csak annyiból veszíti aktualitását, hogy a ti esetetekben a gyerek már 4 éves, szóval már nem egy csecsemő, aki annyira rá lenne szorulva a mamára, és akivel olyan sokat kell a nap minden órájában foglalkozni.
Esetleg nézd meg ezt az oldalt, hátha...:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!