Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a gyerek, semmi más?
Párommal 10x éve élek együtt, lassan 4 éves a gyerekünk, előtte bőven volt szex. Telefon, hogy peteérés siess apa, akció. Mára eljutottunk oda, hogy havi 1, max 2 együtlét. Azt is gyorsan lezavarva mert újaban furamód azt szereti. Minden idejét a gyereknek szenteli, Én, mintha nem is léteznék. Felvetettem már a problémát, lassan 2 éve szajkózom, hogy ez igy nem jó. Sikertelenük. megigéri ugyan, hogy szentel rám is időt, de a folyton fáradt szövegen kivül nem jutunk előre, persze ha a gyerekről van szó, éjfélkor is haptákba áll.
mit tegyek? a kezdeményezésből már elegem van, mert megalázó.
mosogass pl. többet és egyéb jó válaszok nem jönnek be, nem ott van/volt a megoldás.
úgy látszik a kérdés nem volt egyértelmű, vagy nehezebben értelmezhető.
ha valaki a gerekének szenteli figyelmének 90% át, nyilván közben nem főz és mosogat, a gyerkőc sejjjában van derékig, mi köze a házimunkához ehhez? ha a másikat elhanyagolod mert hirtelen lett fontosabb, csak jelent valamit nem?
gondolkodtok mielőtt választ irtok? 90% a válaszolóknak nő, és offenziv állásponton van azonnal.
ugye nem nem ezt játszátok ti is?
tanácsot kérek, nem oktatást. borzasztó a stilus, amit egyesek képviselnek.
az esetem nem éppen egyedi, nagyon sok nő hasonló stratégiát folytat, elmagyarázom pár szóban: tenyészbika, majd pusztuljon. ismerős?
Édes istenem, mondjuk ahogy látszik, te se vagy épp egy könnyű felfogású valaki, kedves kérdező...
Ha valami nem működik a kapcsolatodban, vagy rosszul működik, azt csak egyféleképpen lehet orvosolni:
NYISD. KI. A. SZÁD.
Pont mi magyarázzuk neked, egy felnőtt férfi embernek, hogy mi ilyenkor a teendő? Meg kell beszélni a dolgot, aztán vagy változik, vagy nem. Ha nem, akkor meg kell mondani asszonykának, hogy márpedig neked vannak igényeid, és amennyiben ezeket ő nem tudja kielégíteni, úgy keresel mást, aki megteszi helyette. Akkor vagy észbe kap a nejed, és végre veled is törődik egy kicsit, vagy nem.
De bakker, ha ilyen nagy vonalakban írod csak körül a dolgot, akkor őszintén, tőlünk mi a csudát vársz? Mi oldjuk meg a problémádat? Egyikünk se ismeri a feleségedet, honnan tudjuk, hogy miért nincs kedve veled szeretkezni? Erre találták fel az emberek a kommunikációt, ember. Ha már a jóisten fogakat és nyelvet rakott a szádba, használd egyszer arra is, hogy mondjuk elmagyarázd velük a gondodat a párodnak.
BESZÉLJ. VÉGRE. KOMOLYAN. AZ. ASSZONNYAL. EMBER!
Ne itt picsogj, hanem otthon a nejednek.
Uff, én beszéltem.
" Talán ha egy kicsit besegítenél a gyereknevelésbe, házuminkába, akkor ő sem fáradna el annyira és lenne ereje szexelni is. "
az ilyen parasztoktól azonnal kiborulok, látod neki nem kell infó, rögtön leszájal. gondolom, ugyanez a tipusú nő.
ha egy nő hirtelen gyerekközpontú lett, milyen információ kellene még???????
1. Nem vagyok házas
2. Nincs gyerekem
Úgyhogy ez nem jött be.
De tudod ennyi infó alapján úgy, hogy a feleségednek ez az indoka, nyilván erre gondolunk te nagyon hülye.
Talán ha leírnál vmit, amiből ki lehet indulni, akkor nem téged hibáztatnánk te f.szfej.
És a privát üzeneteidtől kímélj meg.
Sajnos egy ilyen ősanya típust fogtál ki, akinek csak addig kell a férfi, amíg gyerek lesz, akiket 18-20 éves korukig babusgathat.
Tényleg sajnálom, vannak ilyen nők, és nem igazán van rá mód, hogy meg lehessen őket változtatni.
1. Nem vagyok házas
2. Nincs gyerekem
akkor mi alapján szájalsz? tapasztalat nélkül, rögtön megmondja a frankót. hiteltelen.
utolsó kommentelő, köszönöm, a te meglátásod közelebb állhat a valósághoz, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!