Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a gyerek, semmi más?

Figyelt kérdés

Párommal 10x éve élek együtt, lassan 4 éves a gyerekünk, előtte bőven volt szex. Telefon, hogy peteérés siess apa, akció. Mára eljutottunk oda, hogy havi 1, max 2 együtlét. Azt is gyorsan lezavarva mert újaban furamód azt szereti. Minden idejét a gyereknek szenteli, Én, mintha nem is léteznék. Felvetettem már a problémát, lassan 2 éve szajkózom, hogy ez igy nem jó. Sikertelenük. megigéri ugyan, hogy szentel rám is időt, de a folyton fáradt szövegen kivül nem jutunk előre, persze ha a gyerekről van szó, éjfélkor is haptákba áll.

mit tegyek? a kezdeményezésből már elegem van, mert megalázó.

mosogass pl. többet és egyéb jó válaszok nem jönnek be, nem ott van/volt a megoldás.

2012. aug. 30. 18:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

úgy látszik a kérdés nem volt egyértelmű, vagy nehezebben értelmezhető.

ha valaki a gerekének szenteli figyelmének 90% át, nyilván közben nem főz és mosogat, a gyerkőc sejjjában van derékig, mi köze a házimunkához ehhez? ha a másikat elhanyagolod mert hirtelen lett fontosabb, csak jelent valamit nem?

gondolkodtok mielőtt választ irtok? 90% a válaszolóknak nő, és offenziv állásponton van azonnal.

ugye nem nem ezt játszátok ti is?

tanácsot kérek, nem oktatást. borzasztó a stilus, amit egyesek képviselnek.

az esetem nem éppen egyedi, nagyon sok nő hasonló stratégiát folytat, elmagyarázom pár szóban: tenyészbika, majd pusztuljon. ismerős?

2012. aug. 30. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
De b.meg nem írsz semmi konkrétumot!!! Most szted abból, hogy kevés a szex, mi a francot kellene tudnunk?
2012. aug. 30. 21:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Édes istenem, mondjuk ahogy látszik, te se vagy épp egy könnyű felfogású valaki, kedves kérdező...

Ha valami nem működik a kapcsolatodban, vagy rosszul működik, azt csak egyféleképpen lehet orvosolni:

NYISD. KI. A. SZÁD.

Pont mi magyarázzuk neked, egy felnőtt férfi embernek, hogy mi ilyenkor a teendő? Meg kell beszélni a dolgot, aztán vagy változik, vagy nem. Ha nem, akkor meg kell mondani asszonykának, hogy márpedig neked vannak igényeid, és amennyiben ezeket ő nem tudja kielégíteni, úgy keresel mást, aki megteszi helyette. Akkor vagy észbe kap a nejed, és végre veled is törődik egy kicsit, vagy nem.

De bakker, ha ilyen nagy vonalakban írod csak körül a dolgot, akkor őszintén, tőlünk mi a csudát vársz? Mi oldjuk meg a problémádat? Egyikünk se ismeri a feleségedet, honnan tudjuk, hogy miért nincs kedve veled szeretkezni? Erre találták fel az emberek a kommunikációt, ember. Ha már a jóisten fogakat és nyelvet rakott a szádba, használd egyszer arra is, hogy mondjuk elmagyarázd velük a gondodat a párodnak.

BESZÉLJ. VÉGRE. KOMOLYAN. AZ. ASSZONNYAL. EMBER!

Ne itt picsogj, hanem otthon a nejednek.

Uff, én beszéltem.

2012. aug. 30. 21:44
 14/18 A kérdező kommentje:

" Talán ha egy kicsit besegítenél a gyereknevelésbe, házuminkába, akkor ő sem fáradna el annyira és lenne ereje szexelni is. "

az ilyen parasztoktól azonnal kiborulok, látod neki nem kell infó, rögtön leszájal. gondolom, ugyanez a tipusú nő.

ha egy nő hirtelen gyerekközpontú lett, milyen információ kellene még???????

2012. aug. 31. 12:02
 15/18 anonim ***** válasza:

1. Nem vagyok házas

2. Nincs gyerekem

Úgyhogy ez nem jött be.

De tudod ennyi infó alapján úgy, hogy a feleségednek ez az indoka, nyilván erre gondolunk te nagyon hülye.

Talán ha leírnál vmit, amiből ki lehet indulni, akkor nem téged hibáztatnánk te f.szfej.

És a privát üzeneteidtől kímélj meg.

2012. aug. 31. 12:11
 16/18 Golan Trevize ***** válasza:

Sajnos egy ilyen ősanya típust fogtál ki, akinek csak addig kell a férfi, amíg gyerek lesz, akiket 18-20 éves korukig babusgathat.

Tényleg sajnálom, vannak ilyen nők, és nem igazán van rá mód, hogy meg lehessen őket változtatni.

2012. aug. 31. 12:28
 17/18 A kérdező kommentje:

1. Nem vagyok házas

2. Nincs gyerekem

akkor mi alapján szájalsz? tapasztalat nélkül, rögtön megmondja a frankót. hiteltelen.

utolsó kommentelő, köszönöm, a te meglátásod közelebb állhat a valósághoz, sajnos.

2012. szept. 1. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia . Nem akarlak elkeseríteni de nem biztos hogy a gyermek miatt ilyen kevés a szex 10 év után nem csúdálkozom én 4 év után érzek így. És nekünk 3 éves a gyerekünk.Nálunk bezavart más dolog is és azért...
2012. szept. 1. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!