Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van itt? Csak nekem furcsa?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van itt? Csak nekem furcsa? Miért van itt a huga orrba-szájba?

Figyelt kérdés
élettàrsam van màsfél éve, 4 honapja együtt élünk. Külföldön élünk, pàrom külföldi, most kijött bàtyàm is munkàt keresni, dolgozik ,2 hét mulva kirepül. Pàromnak népes csalàdja van, tüneményes emberek, félig olasz, félig német csalàd, amugy svàjciak. Pàrom legkisebb huga az utobbi idöben egyre gakrabban jön, most màr minden nap, itt is alszik. Ami nem is volna baj, de csak ugy random berobban, kérdezi, hogy jöhet-e, mi mondjuk, hogy persze...tehàt az se lehet, hogy azért, mert bàtyàm is itt van, és pàrom hivja, hogy neki is itt legyen a tesoja. Lehet, hogy bejön neki bàtyàm, nem tudjuk:) Ami nagyon zavar, az az, hogy mindig jön, olyankor pàrom megvàltozik, mintha 2 arca lenne, nem foglalkozik velem. Kezdem nagyon unni....csak ugy random jön a kiscsaj, nem érdekli, hogy alig vagyok miatta kettesben pàrommal, akitél egyébként gyereket vàrok, most mégjobban esik a törödés...Mit tehetnék? Pàromnak mondani nem akarom, nehogy azt higgye, tiltani akarom bàrkitöl is, de ezt nem fogom igy birni!!

2012. aug. 21. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Tehát a te testvéred ott van nálatok, de az zavar, ha a párodé is??? Miért?
2012. aug. 21. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:

Jogos az első válaszoló felvetése.

Amúgy ezt mindenképp a pároddal kellene megbeszélni, nem fogja sértőnek találni... A pasi megértőbb mint hiszitek, csak nekünk jobb ha erről nem tudtok... :D

2012. aug. 21. 14:13
 3/13 A kérdező kommentje:
mert bàtyàm, ha anyàm leveszi rola kezét, utcàra kerül. Ràadàsul szivbeteg is, otthon senki nem figyel rà. Itt megvan mindene, dolgozik, 2 hét mulva költözik el. Persze, nem akarok plusz jogokat élvezni, ez természetes. Nem zavarna, de csak igy, ràadàsul folyanatosan szinte pàromon van:/ Eszembe jutott az is, hogy szét akar minket igy turni, mivel én itt bevàndorlonak szàmitok... Rossz ezt érezni, nem tudom ,jogos-e, hogy mérges vagyok, de....
2012. aug. 21. 14:15
 4/13 A kérdező kommentje:
igen, pàrom is megértö:)
2012. aug. 21. 14:15
 5/13 anonim ***** válasza:

vagy csak most érzékenyebb vagy, és olyat is belelátsz, ami nincs

ezt úgy lehetne tisztázni, ha beszélnétek róla, sehogy másképp

de pl. az is lehet, h kulturális különbség miatt van, nekik ez fel sem tűnik, ami téged zavar

2012. aug. 21. 14:18
 6/13 A kérdező kommentje:
ursula szerintem igazad van! Kutya bajom a hugival, nagyon szivesen segitek mindenbe, ma is kajàval inditottam munkàba, mint a fiukat, ha itt van, és fözök, direkt ugy, hogy neki is jusson, kedvelem nagyon, csak ezzz...kicsit sok! szivesen làtom, de nem minden nap! a csalàdom is furcsàllja ezt, mindenki azt mondja, hogy hallgassam ki, miröl van szo...
2012. aug. 21. 14:26
 7/13 A kérdező kommentje:
belefàradtam màr ebbe kissé:/
2012. aug. 21. 14:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Választottál volna inkább normális magyar pasit!
2012. aug. 21. 20:15
 9/13 A kérdező kommentje:
hehhehehehe:) Hànyszor elgondolkozok ,hogy talàn jobb lett volna magyart...különben tökéletes mellette az életem, igazàn egy panaszom nem lehet, imàd, tisztel, velem van a bajban, minden, amit egy jol müködö pàrkapcsolatban megkap az ember, szuper csalàd, minden, csak ez...:)
2012. aug. 22. 10:25
 10/13 A kérdező kommentje:

az igazsàg hogy a magyar pasikba belefàradtam, a legutobbirol kiderült hogy hàzas volt...:/persze van rendes is, csak az meg észre se vesz...:)

de most màr mindegy is:D

2012. aug. 22. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!