Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez nem tudom?
Figyelt kérdés
Nekem van barátnőm és lassan 8 hónapja járunk de mostanában vagy egy hónapja minden meg kavarodott egy ügyben barátnőm a munkát össze vonta a párkapcsolattal és ebből kifolyólag minden összegyült és szakítotott velem de én ezt nem akartam hagyni és pedáloztam,addig míg egy hete megint együtt vagyunk ja a szakítás vagy 3 napos volt,de valahogy most még is furának érzem magam,egyre jobban meg nézem a csajokat és leginkább szexuálisan tekintek rájuk,kicsit úgy érzem hogy csalódtam ebben is abban is a barátnőm ben és mostanában én is furcsább lettem,ő meg újra mondogatja hogy szeret de valahogy most nem tudok úgy állni a dolgokhoz mint régebben,lehet sok volt ez nekem,de bűntudatom is van azokból amit említettem hogy nagyon megnézem a lányokat és leginkább szexuális dolgok jutnak eszembe.2012. aug. 16. 16:05
1/1 anonim válasza:
3 nap, az csak mosolyszünet maximum. Nem nevezném szakításnak. Sok férfi megnéz más nőket, ezzel még nincs baj. De! Te akartad visszaszerezni barátnődet, legyél hűséges, és ne bántsd, vagy tisztázz vele mindent őszintén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!