Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen fura, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fura, vagy csak én vagyok túl lelkes hozzá?

Figyelt kérdés
Örökös kudarcom van párkapcsolatokban. Nem mintha olyan kezdeményező lennék. De ismerve önmagam nagyon hajlok különös, érzékeny emberek felé, akik távol állnak a tucattól. Vannak akikben meglátom azt a "szikrát", de mégis kialszik.. szóval csalódok. Pl. megismertem egy különc fickót, aki nagyon értelmesnek tűnt, és furának.. meg szeszélyesnek, egyik nap elbűvöl a látásmódjával a személyiségével, másnap meg mintha egy másik emberrel beszélnék, aki unalmasabb, átlagosabb..és már aggódok. aggódok, amikor valami érdekes témákba térek, mégis olyan átlagosan viszonyul vélekedik. tucat módra.

2012. aug. 18. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom neten megy mindez...

Szerintem olyannyira egyszerű, hogy nincs mindig téma, nem tud mindig miről beszélni és unalom van.

Te is felhozhatsz jó témát.

De inkább javaslom h élőben folytassátok a dolgot. Neten nekem sem nagyon ment, egyik nap beszéltünk órákon át másnap max 1 órát szenvedéssel...de élőben amikor csak találkozunk sosincs gond mindig jól elvagyunk nincs 1 perc unalom sem.

2012. aug. 18. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:

"Előben" ismertem meg, egy nagyon érzékeny pillanatában, ami nagyon leírta őt. És mivel távol lakik, és nem igazán ismerek hozzáhasonló embert, nagyon vonz, hogy neten eszmecserézzünk:) Pedig kicsit ő is benne van a netes ismerkedésekben. a mi körünkben ez természetes, sokszor ezen keresztül is kitaláljuk barátainkkal egymás gondolatait. és nem vágyok sztereotipikus "élőben/bulikban elérhető embereket ismerj" tanácsokat, az olyan helyzet, hogy csak meglepő pillanatban, "szerencsével jöhet össze valami".. de kivételes személyiség ő most nekem.. és nem az a "minden lány álma".

az a másnapi beszélgetésben te se nagyon próbálkoztál. bár igazad van, élőben talán nem lenne félre értés, és passzivitás..

2012. aug. 18. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem ne foglalkozz vele mármint ezzel hogy néha olyan mint Rómeó néha meg általános...ez előfordul
2012. aug. 18. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!