Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő az amíg egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő az amíg egy nő rájön arra hogy hiányzik a barátja és esetleg visszajön hozzá?

Figyelt kérdés
Nemrég elhagyott a barátnőm,és szeretném tudni,mert szeret csak most szeretne önmaga lenni.

2012. aug. 13. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
miota voltatok egyutt?
2012. aug. 13. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Tehát, ha jól értem amikor veled van akkor kicseréli magát valaki másra, vagy nem értem.
2012. aug. 13. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:

:) most az van kedves kérdező, hogy a drága barátnőd keresi a kiutat belőlled , ha nem talál mást akivel feledni tudna téged akkor megy majd vissza csak hozzád.

És hülye vagy, ha visszafogadod.

A helyedbe letörölném mindenhonnan és feldolgoznám a helyzet.

Inkább ő szenvedjen mint te;) amúgy ,ha nem annyira szeret és ugye ez azt jelenti. Akkor kb 1 hét múlva túl is teszi magát rajtad.

Mond meg neki TE!!! , hogy szakítani akarsz és pont.

Én is bele mentem könyörgésekbe stb..aminek csak szívás lett a vége MINDIG!!!..19/f

2012. aug. 13. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Lassan két éve vagyunk együtt,itt lényegében az volt a gond hogy korlátoztam dolgokban,és most volt nála az a pont hogy nem bírja tovább
2012. aug. 13. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem szabadulni akar toled...bocs
2012. aug. 13. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha tudod, hogy te basztad el, akkor most mit rinyálsz, hogy mikor jön vissza?
2012. aug. 13. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak sérti a hiúságodat hogy már nem tartod a markodban és nem hagyja hogy korlátozd, kilépett a játszmádból.

Elég baj hogy két éve ment rád, hagyd már békén.

2012. aug. 13. 15:28
 8/8 Golan Trevize ***** válasza:
Felülről konvergál a végtelenhez...
2012. aug. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!