Visszajön még a cicám? 3 napja nem láttam. Hiányzik!
Nekem a lány macskámat bezárta a lakásba a szomszéd, ugy hogy elutazott 4 napra.
Egy másik macskám meg egyik napról a másikra eltünt és soha többet nem láttam, de próbálom azt hinni, hogy a mai napig él, és csak valaki elvitte mert megtetszett neki és egy jó helyen az ablak párkányon sütkérezik :)
Szerintem ha 1 hét múlva nem jön haza akkor törődj bele, hogy nem fogod látni többet
Én is gondoltam már erre, hogy valakinek megtetszett :( Bár még mindig jobb,mintha egy autó ütné el :(
Jaj, remélem hazajön....
Nyugodj meg, nekem két cicámmal is előfordult, hogy két hétre maradt ki párzási időszakban, pedig hülyére kerestem őket mindkét alkalommal, még éjszakánként is a környéket jártam és hívogattam. Mindketten két hét után jöttek haza, csontsoványra fogyva, de egészségesen.
Nem késő megműttetni, de most már meg fogja tartani a jó szokását, hogy elcsavarog néha:) De nem ilyen hosszú időre, hanem csak egy-egy napra.
Ha akarsz, kérdezz körbe a környéken, hogy látták-e, akár ragassz ki róla képet ezzel a szöveggel, hogy mennyire hiányzik. Mert párzási időszakban nagyon pofátlanok tudnak lenni a macskák és sokszor akkor is bemennek a lány cicának udvarolni mások kertjébe (vagy akár házába), ha emberek is vannak ott. Szóval valaki tuti látta. De ha nem történt baja (és biztosan nem, mert akkor megtaláltad volna), akkor haza fog menni. Tapasztalatból mondom, hogy két hét is eltelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!