Visszajön még valaha? Nagyon hiányzik a cicám,
07:25,
Jah, persze, hirtelen 10 utan jott ra, hogy inkabb nem is szereti a gazdajat.
Es akkor most leirhatnam, hogy mi a velemenyem azokrol, akik szerint a barat ismerve az, hogy engedelmes...
7:25
Igazad van."undok"jószág a macska,nekem is eltünt egy cicám,és máshól láttam.Hazahoztam és visszament,jobban érezte ott magát.Nagyon önálló!A kutya viszont ragaszkodik.Mikor sajnos elkellett ajándékozni egy kutyám,szinte "sírt"úgy nézett utánam,hogy mért hagyom itt?
Sajnos nem:((
Én nem gondolnám, hogy átpártolt, vagy elszerették, szerintem is vagy elment meghalni, vagy elütötte az autó :(((
A macska nem undok...
A macska szerintem ugyanolyan "szeretőbarát" mint a kutya,csak a a macska szebb :P
és sajnos már nem jön többé haza:(
részvétem,nekem áprilisba halt meg a macskám,pedig már 6 éve nálunk lakott :'(
máig is visszasírom azt az időt amit vele töltöttem:(
14:51-es
Bocsánat,nem szó szerint értettem,hogy undok,inkább ugy,hogy nem az a kimondott ragaszkodó tipus,mint a kutya.A macska tényleg szép,csak nagyon önáló,azt teszi amit kedve van.Persze vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!