Visszajön még valaha? Nagyon hiányzik a cicám,
Nincs sok esély rá hogy hazameegy kivéve ha valaki bezárta és onnan meg tud lógni. Fiú macskák alapvetően 3 okból tűnnek el. Elment valahova meghalni, jött egy domináns kandúr aki elzavarta, vagy valami baleset érte.
Teljesen átérzem amin most keresztül mész :(
Szia
Nekem jó pár eltűnés opka az volt, hogy az utcában valaki pincéjébe, kamrájába bement egerészni, és rázárták...Ezt mondták is a környéken, meg volt hogy látszott a bundáját hol lehetett.
Na most szembeszomszédom cicája, 2 hónap után került elő, csont soványan, biztos benne, hogy a szomszéd első bérház pincéjébe zárták be direkt, vagy véletlenül, mert állandóan oda járt...
Én el sem tudom képzelni ez hogy élte túl, de vadon, és csontsoványan került elő...a kutyáik alig ismerték fel a cicát...
Tanácsom az hogy pincék, kamrák közelében hívjad, és fülelj nagyon van e válasz rá...
Plusz megkérheted a környékieket, nézzék meg az ilyen helyeket...akár egyenként...
Ha nagyon hiányzik, ez a napos meló, "kirándulás, és szomszédlátogatás, nem lehet agy áldozat...igaz?
Nekem is többször bejött...
igen,10 évesen már korosnak számított,de még nagyon fiatalos
cicó,együtt tanultam még vele márciusban az írásbeli érettségire,a szóbelire már sajnos nem tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!