Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég furcsa viselkedés?!
Figyelt kérdés
jó embernek tartom magam, nem szeretek megbántani senkit sem, Nem is tudom miért írom ezt le, lehet, hogy jelentétkelen, de akárhányszor, csinos lánnyal, nővel találom magam szemben, sosem szoktam megbámulni, testi adottságaira gondolok, mindig szemkontaktust tartok vele, és ez "állandóan"így van az utcán egy vadidegen nő hátsóját sem nézem meg, mert neki is "kellemetlen lenne" hogy mondjam, olyannyira "elsajátítottam" ezt az "ösztönt" hogy teljesen az ura vagyok... ezáltal azt érzem, hogy ha össze hoz a sors, egy lánnyal, akit valóban szeretek, és ő is viszont szeret, csak rá figyelnék, az ő természetes szépségét, testi adottságait csodálnám... nem tudom, ez "beteges" e, de így van... Lehet, ebbe hamar beleunna x) Vagy túl önző vagyok?! Istennőként tekintek, a nőkre... ezáltal lehet ez... van más ilyen férfi ember is?:D2012. júl. 6. 21:10
1/3 anonim válasza:
Halado gondolkodásu vagy, üdv a klubba, csak jobb ha ezzel kapcsolatba befogod mert a 99%nak foggalma nincs miröl beszélsz. Mondanék erröl sok mindent de rájössz magadrol... majd.
2/3 A kérdező kommentje:
nyugodtan mesélhetsz, akár privátban is, röviden...:) ha akarsz:)
2012. júl. 6. 21:35
3/3 anonim válasza:
Jéééé Te vagy a 2. a Földön. :) A barátom is ugyanilyen, megvallom őszintén, hogy habár bízok benne és hiszek neki, de mindezt idáig nem akartam elhinni. Ugyanezt mondta, hogy előttem a lányoknak nem a fenekét, nem a mellét figyelte, hanem az arcukat, mert az arcomba, a szemembe fog beszélni és nem a köldökömhöz. Még kiskorában mondta neki a nővére, hogy ha nagy fiú lesz, ne bámuljon bunkón a lányokra, mert zavaró tud lenni. És belé ivódott. :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!