Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van itt? Csak nekem furcsa? Miért van itt a huga orrba-szájba?
Figyelt kérdés
élettàrsam van màsfél éve, 4 honapja együtt élünk. Külföldön élünk, pàrom külföldi, most kijött bàtyàm is munkàt keresni, dolgozik ,2 hét mulva kirepül. Pàromnak népes csalàdja van, tüneményes emberek, félig olasz, félig német csalàd, amugy svàjciak. Pàrom legkisebb huga az utobbi idöben egyre gakrabban jön, most màr minden nap, itt is alszik. Ami nem is volna baj, de csak ugy random berobban, kérdezi, hogy jöhet-e, mi mondjuk, hogy persze...tehàt az se lehet, hogy azért, mert bàtyàm is itt van, és pàrom hivja, hogy neki is itt legyen a tesoja. Lehet, hogy bejön neki bàtyàm, nem tudjuk:) Ami nagyon zavar, az az, hogy mindig jön, olyankor pàrom megvàltozik, mintha 2 arca lenne, nem foglalkozik velem. Kezdem nagyon unni....csak ugy random jön a kiscsaj, nem érdekli, hogy alig vagyok miatta kettesben pàrommal, akitél egyébként gyereket vàrok, most mégjobban esik a törödés...Mit tehetnék? Pàromnak mondani nem akarom, nehogy azt higgye, tiltani akarom bàrkitöl is, de ezt nem fogom igy birni!!2012. aug. 21. 14:06
11/13 anonim válasza:
lehet, hogy fél, hogy elveszíti a bátyját most, hogy gyereke lesz..és azt hiszi őt már nem fogja szeretni..:D
12/13 anonim válasza:
Hol laksz? Ki nem költöznék oda...
13/13 A kérdező kommentje:
Lehet...de akkor is néha idegörlö! én Svàjcban élek. Tökéletes lenne minden egyébként:)
2012. aug. 23. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!