Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit csináljak? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak? A párom teljesen megváltozott mióta megvan a gyerek. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Hat éve vagyunk együtt és most 8 hónapos a kisfiunk.Előtte teljesen normális rendes volt meg minden (nem szültem volna ha akkor ha én ezt tudom).Még mikor terhes voltam megismerkedett a volt sógorával aki mondjuk úgy szerettet felönteni a garatra.Hát ez át ragadt a páromra is.Eleinte betudtam annak hogy kapuzárási pánik ,hogy kitombolja magát a gyerek előtt ,bár ez akkor sem tetszett.Szinte alig foglalkozik a kicsivel meg velem ha haza jön a munkába mindig van valami amiért el kell mennie.Sokszor olyan magányos vagyok és ha elmondom neki ami a szívemet nyomja akkor csak anyit mond ,hogy "ne fárasszál a hülyeségeiddel".Se egy egy puszi se egy ölelés semmi és szerintem ez nem normális.Lassan kezdem úgy érezni hogy kiöli belőlem azt ,hogy szeressem. Meg azt se nagyon akarom elhinni ,hogy ki bírná sex nélkül egy hónapig.Már kezdem azt hinni hogy van valakije.Na meg ott van a családja akik állandóan csak kéregetnek és én már őket sem tudom tolerálni meg van a magunk baja nem kell még az övéké is.De ez a bolond majdnem mindig megcsinálja vagy ad nekik. Sajnálom az egészet mert tényleg nem néztem volna ki belőle hogy ilyen lesz a kapcsolatunk.

2012. aug. 24. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok. Mert ez pl. a 21/F és 19/N kapcsolatokba van így.
2012. aug. 24. 13:32
 2/9 anonim válasza:
beszélj vele ,tudd meg ,hogy szeret-e még ,tudd meg miért ilyen ,sosem lehet tudni..
2012. aug. 24. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:

ha hat éve vannak együtt akkor ez egy kicsit lehetetlen nem? "21/F és 19/N"

Viszont szerintem esélyes lehet hogy van valakije...:/

2012. aug. 24. 13:48
 4/9 A kérdező kommentje:
23 évesek vagyunk és soha nem voltak ilyen problémáink. Az a baj ha beszélek erről szerinte ez nem így van meg hülyeség.
2012. aug. 24. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Apás szülés volt?
2012. aug. 24. 14:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem! Szerintem az egy intim dolog. Legaláb is számomra.

Meg ő amúgy se bírta volna.

2012. aug. 24. 16:40
 7/9 HalkHogen ***** válasza:
Talán azt gondolja, a gyerek miatt most már össze vagytok láncolva. Vannak ilyenek, akik a családalapításig a jobb oldalukat mutatják, utána viszont egyre jobban elengedik magukat, "asszony pajtás meg gyerek is megvan, minek hajtani" címszó alatt. MOST állj a sarkadra, különben egyre rosszabb lesz, higgy nekem! Mondd meg, hogy min változtasson záros határidőn belül, vagy le is út, fel is út. Így ugyanis halálra van ítélve a kapcsolatotok, amit te is látsz, gondolom.
2012. aug. 25. 08:45
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap megbeszéltük a dolgokat.Elmondtuk egymás gondját baját.Változást ma még nem láttam rajta.Azt mondta,hogy menyünk nyaralni egy hétre. Hát kiváncsi vagyok.
2012. aug. 25. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Ha olvasod még; mi a helyzet azóta?

Ugye megoldottátok?

2015. dec. 29. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!