Ha visszamegyek dolgozni, és a megváltozott körülmények miatt nem tetszik a meló, akkor a gyerek 2 éves koráig eljöhetek újból Gyedre?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 21:44
1/9 anonim válasza:
Ha a GYED-et egyszer felmondtad, nem igényelheted újra! Ilyen esetben csak GYES-t kérhetnél.
2/9 anonim válasza:
Egy frászt, már bocsánat. A gyedet újra igényelheted, azzal a kikötéssel, hogy az első alkalommal megállapított összegnél nem lehet magasabb az összege.
Ha nem tetszik a munka, akkor visszamehetsz gyedre.
3/9 anonim válasza:
Ja, és még mielőtt valaki kétségbe vonna: a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló törvény, 42/D. § (5) bekezdés.
4/9 anonim válasza:
Bocsi! Igazad van! Én írtam rosszul, de sajnos akkor engem is rosszul tájékoztattak... akkor én is kaphattam volna :(((
5/9 anonim válasza:
Sajnálom, hogy félretájékoztattak:( Nagyon sok a hozzá nem értő, aki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy utánanézzen, pedig elvileg ezzel foglalkozik. Utána meg vonogatja a vállát:((
6/9 anonim válasza:
Engem a munkahelyemen tájékoztattak így... ez szép! így bízzon meg bennük az ember! Pfff
7/9 anonim válasza:
Tényleg gáz:( Persze gondolom a kettő közti különbözetet nem fizették ki:S
8/9 anonim válasza:
Ugyan mááár .... Persze, hogy nem!!! Na, de azért ha lesz rá módom, elmondom, hogy milyen okosan tájékoztattak... Köszi Neked, hogy ennyivel is okosabb lettem!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2010. aug. 9. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!