Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Megváltozott valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Megváltozott valami a gyerek születése után?

Figyelt kérdés
Például más lett-e az asszony? Kiábrándultatok-e és miért? Sokkolt-e a szülés? Sokkolt-e a felelősség? Más lett-e a szex? Van valaki, aki örült egy hangyabokányit? Vagy más nőre gondoltatok? Tökőszinte válaszokat kérek.
2009. okt. 12. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Késöbb szex meg a komolyabb dolog biztos enyhül azaz... gyerekek..
2009. okt. 12. 16:35
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Tökőszinte leszek.minden megváltozik!A kérdéseid sorrendjében válaszolok,tehát. Más lett-e az asszony?Eddig "csak" hitvesed volt.A gyerek után van egy nő a családban aki most már ANYA is.És ez azt jelenti,hogy te a sorrendben eggyel hátrább csúsztál!Ne félj szeret ő téged ezután is,sőt lehet,hogy jobban mint előtte, mert őt anyává tetted.DE!!Náluk az anyaság mindennél szentebb!Tehát a gyereket még nálad is jobban szereti.Kiábrándulás!? Nem tudom mire érted?Nem ismerem ezt a szót gyereknevelés közben,mert nem lehet!Sokkolt-e a szülés?NEm adtam rá esélyt.Pedig kétszer is megkérdezték tőlünk:-akarunk-e apás szülést?Én nem mertem bevállalni,sokkolt volna!Száz okottudnék felsorolni,a lényeg,hogy nem mertem bevállalni.Az egyik barátom már elmúlt 45,mikor összejött nekik! nem akarták,volt már kettő.Ő bevállalta! Mikor már meglett a kislányuk,rá pár hónapra megkérdeztem:na,milyen volt? A válasza megdöbbentett! Azt mondta, hogy eddig szerette a feleségét,de most már imádja!!!Látta,hogy szegény mit összeszenvedett szülés közben -Ő végett!ezen úgy elgondolkoztam-lehet,hogy valami kimaradt az életemből?Mindegy,ez már így marad!Na, a felelősség! az kemény!Nem tudom,csak úgy érzem,hogy az első gyerek előtt vagy Apuka.Ugye?Hát most az egész életed meg kell,hogy változzon!Mert igenis felelősséggel tartozol a cseppségnek,hogy felneveld!Tehát mindent alá kell hogy rendelj neki! ez nagyon sok mindent jelent.Pl:még azt is,hogy munka után ha el is mégy a haverjaiddal egy italra,idejében le kell tenni a poharat mert várnak!!A sex! más lett-e?Bizony más!!Nagyon sok nő úgy megváltozik szülés után,hogy nem ismerni rá!A nő értékrendjében a szülés után a sex hirtelen úgy hártacsúszott,hogy alig találni meg.(sok könyörgés után)Ha eddig még nem tudtad,a szülés után tudni fogod milyen a farkas sex!--Fekszel a luk előtt és vonítasz!Lehet,hogy azt hiszed viccelek,pedig nem!Így van! Örültem-e egy hangyabokányit(?)Most őszintén "beszélgetünk",ugye?Hát az én tapasztaletom szerint:a szülés után először az asszonyok örülnek.De mennyire! Mi férfiak meg csak lesünk---most mi van?? Azt a sok gügyögést--de aranyos,de édes....stb... Hű!!Az egészben-így utólag-nekem ez volt a legnehezebb!Később aztán már te is odamersz nézni az utódra és kezded belátni,hogy lehet,tényleg úgy van ahogy mondják!Még később meg elkezded imádni azt a kis aranyos bestiát,mert tényleg olyan aranyos ahogy rádnevet,megtudnád zabálni!Jaj,de szép ez korszak,Istenem,de jó volt!Használd ki azt a kis időt mert olyan gyorsan elszalad!Tapasztalatból beszélek,mert nekem is volt benne részem párszor.Most-hogy már a legkisebb is felnőtt,férjhez ment,azt mondom,a mostani eszemmel még vagy kétszer "tejre tenném" az asszonyt!Az egész életben az a szép,annak van értelme,a gyereknevelésnek!Én mindig azt mondtam,most is-a gyerek olyan mint a takarékbetétkönyv!Amennyit beteszel,annyit tudsz kivenni!Tehát ha te szépen nevelted,sok türelemmel és még több szeretettel,akkor te azt kapod vissza!De ha az a gyerek azt lássa,hogy egy részeges ember az apám-akkor ne lepődj meg ha egyszercsak azt hallod tőle:kuss,vén disznó!Ez mind benne van a pakliban!--Más nőre gondolás!Szerintem minden férfi gondol más nőre.Annyi a csábítás körülöttünk,nagyon nehéz ellenállni!Pláne úgy,hogy mi férfiak olyanok vagyunk mint a hal:_van fejünk,de a farkunk irányít!De ha van felelősségtudatunk,olyan könnyű ellenállni.Csak egybe gondolj bele:egy idő után az a másik se lenne jobb.Sőt!Pár pohár bor után szoktuk mondogatni egymás között-öreg csődörök-ha meglátunk egy formás portékát:Á,őt is unja valaki!Szóval-gondolni lehet más nőre,de nem érdemes!!Most látom milyen sokat írtam,nem baj?Egyet ne feledj,okos ember a butától is tud tanulni!Minden jót!!Egy öreg tapasztalt csatamén.
2009. okt. 12. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

19;20-nak !Nagyon szerencses no a feleseged!Barcsak tobb ilyen gondolkodasu ferfi lenne a vilagon!Es meg nagyon sok egyutt toltott eveket kivanok nektek a paroddal!

Udv,Erika:)

2009. okt. 12. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg megváltozik minden,főleg a szex.Végül is amikor elkapja a vágy akkor lesz amugy meg csak a nyálam folyhat:)2 gyerek után igazat adok neki,és én bennt voltam a szülőszobában mindegyik gyerek születésénél.Az valami csoda.Előtted születik meg a gyereked és tényleg látod mennyi mennyi fájdalommal jár az egész.Akkor éreztem igazán mennyire szeretem és már nem bántam meg amiért kibírtam a szexmentes időt a terhessége alatt.Egyszóval örültem nagyon is és attól eltekintve,hogy az elején volt néha kisebb pánik de mindent ő oldott meg.Különben a haverok(barátok) közül csak a java maradt meg de már nem is igazán vágyok a bulira mert örülök ha a törpékkel lehetek.

34/f

2009. okt. 12. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Képzelem hányszor kellett megcsaljon az asszony hogy ennyire szeresd! Mert a rendes nőknek nem jut normális pasi.
2015. dec. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!