Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10Évesen szerelem, csók?
Sziasztok Van egy lány barátom És 10éves -.- És van egy fiú 11 Teljesen szerelmes belé de 10évesen? -.- Nem értem És a fiú azt mondta neki hogy tőle akar gyereket Szerintetek is csak azt akarja és ha igen akkor hogy beszéljek a lánnyal már próbáltam de nem :S és 10évesen Még nem kéne "fiúzni" Segítsetek :D Ezt írta a lány (skypen):
[2012.08.29. 18:31:10] Kapusi József: a tegnapi stori:ugy kezdödöt hogy le ültünk el kezte hogy mijen szép vagyok meg minden beszélgetünk hogy mit akarbtölem utána megint csok és egy szép verset tanult meg értem :):D :P (heart) (yn)
[2012.08.29. 18:31:15] Kapusi József: :$
[2012.08.29. 18:31:31] Kapusi József: (highfive)pacsit
[2012.08.29. 18:31:39] DubStep: és mit akar tőled? :D
[2012.08.29. 18:31:47] Kapusi József: gyereket
[2012.08.29. 18:31:59] Kapusi József: :):D:q
Szerintem nagyon korai, tudják egyáltalán milyen úgy szeretni? A múltkor két 11-12 éves csókolgatta meg ölelgette egymást, én meg csak néztem a húgomra, hogy ilyen lenne a mai fiatalok többsége? ,,Szerencsére" (én örülök neki) én nem ilyen vagyok, nem is volt még kapcsolatom és szerintem 13 évesen is korai, de ti tudjátok... :)
16/L
Hű, hát ez durva. Engem is már érdekeltek a fiúk 10 évesen, de csak annyira, hogy képzelődjek róluk.
Úgy igazából 8. után jöttem rá, hogy engem ÚGY is érdekelnek a fiúk. És nem csak én vagyok így ezzel.
Te mmennyi idős vagy?
Kezdj el vele beszélgetni... bármiről és hozd szóba a szerelem témát? Mond neki, hogy még várjon, mert akkor utána sokkal jobb lesz. (bár mondjuk te nem mutatsz nek túl jó példát, de mind1).
A lényeg, hogy legyél meggyőző és sose engedd, hogy egy kicsit is elbizonytalanodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!