Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ez az én hibám?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez az én hibám?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 1 lány akivel ismerkedtem és elhívtam, hogy találkozzunk. Jó, el is fogatta szinte örült neki, majd este kinyaggat engem mint valami rohamosztagos, hogy mért hívom el meg mért akarok vele találkozni. Okos lány egyébként! Utána nem lett belőle semmi, majd elakartam mondani neki a dolgokat, de azt mondta nem ér rá és megírtam neki, hogy mit érzek, azt mondta, hogy aranyos vagyok meg minden, de nem akar senkit sem most (ez egy hete volt). Azóta pedig mikor találkozok vele szinte nem is köszön, vagy csak rám néz és nagyon halkan (ritka amikor köszön és halkan). Nagyon szar és furdal a lelkiismeret, hogy vajon én voltam a k*csög vagy valami. 18/f

2014. nov. 4. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
nem voltál köcsög. csak nem kellett volna rögtön szerelmet vallanod neki. lehet megijedt.
2014. nov. 4. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
okos lany hahaha ez a ket szo egy mondatba aligha fer meg eggyutt!!! mond neki h gazdag vagy es orokelt 10millat azonnal beledszeret ez az elet torvenye.
2014. nov. 4. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:
Sosem vágtam fel a dolgaimmal. Hazudni meg nem tudok. Ő lett volna az 1.
2014. nov. 4. 16:13
 4/8 anonim ***** válasza:
nem azt írtam hogy hazudj, csak várni kellett volna még azzal, hogy az érzéseidet kimondod...
2014. nov. 4. 16:15
 5/8 A kérdező kommentje:

#4-es ezt nem neked írtam! hanem a 2-esnek :D

De akkor ezért nem szól szinte hozzám? Akkor most megutált?

2014. nov. 4. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
utálni nem hiszem, csak megijedt maximum, és ebből adódóan erős ellenérzései lettek irántad, le akar koptatni. tehát valszeg sikerült elérned az ellenkezőjét annak amit akartál
2014. nov. 4. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:
1 találkozó után szerelmet vallottál vagy mi AZISten...?
2014. nov. 4. 16:28
 8/8 A kérdező kommentje:
NEM! Az 1. találkozás nem volt! Majd elmondtam neki (nem szerelmet mondtam neki) hanem, hogy tetszik nekem ennyi volt.
2014. nov. 4. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!