Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szinte minden testi hibám megvan, amivel esélytelen vagyok a lányoknál és emiatt már semmi önbizalmam sincs?
Definiáld kérlem a megelelő magasságot és tömeget. A fogad majdnem mindegy, ha nem rohad és nem büdős a szád (ha össze vannak kócolódva, arra is van megoldás). A zsíros hajat meg lehet mosni minden reggel (főleg, ha rövid, én is ezt teszem). A fehér bőr meg ízlés dolga, nálam kifejezetten előny.
Volt egy főnököm, 160 centi magas, a fogai csálék, a füle eláll, mégsem volt soha gondja a nőkkel, mert nem azon kattogott, hogy hogy néz ki.
kedves startled_witch.
most te a srácnak a főnöködről példáloztál?
azaz egy olyan emberről, akinek beosztottjai vannak, hatalma van, és lehet emiatt pénze is....
Lehet nem tudod, de akkor elárulom:ennyi elég a legjobb csajoknak is.
Én azt tanácsolom,a súlyodon, fogaidom, hajadon, és megjelenéseden edzéssel nem tudsz változtatni, vagy nincs hozzá pénzed, akkor két lehetőséged van.
1. beletörődsz, és eseti jelleggel fizetsz a szexért
2. beletörődsz és agyban kialakítod, hogy neked a dagadtabb, vagy csúnya csajok jönnek be.
Elárulom, a mai férfi és női ideált is kialakították bennünk...divat kérdése az egész...
isshosenkin:
Bocs, rosszul írtam, a műszakvezetőm volt. Nem keresett többet nálunk, "hatalma" is kb annyi volt, hogy őt szúrták le, ha a csapat rosszul teljesített, de minket szankcionálni már nem volt joga.
Így jobb?
startled witch:
"Nem keresett többet nálunk, "hatalma" is kb annyi volt, hogy őt szúrták le, ha a csapat rosszul teljesített, de minket szankcionálni már nem volt joga."
De ezt csak ti tudjátok...az a csaj, akinek mindent bemesél, elhiszi, és ha elmegy a munkahelyetekre, csak annyit tud, hogy ő a "műszakvezető".
Ez kb. olyan mint amikor a bizti őrök a diszkó előtt vagánykodnak...a 18 feletti csajok meg be vannak szarva és jópofiznak egyfojtában....pedig a bizti őr vagy beenged vagy nem...kidobni már nincs joga, sőt, hozzád nem érhet..de ezt mindenki elfelejti, vagy soha nem is tudta.
Tálalás kérdése az egész....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!