Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az én hibám volt ez az egész?
Nemrég megismerkedtem egy lánnyal és nagyon sok közös van bennünk, szinte ugyanazok az érdeklődési köreink. Akármiről el tudunk beszélgeni és állítólag kedvel engem.
Elhívtam egy randira és amikor kezen csókoltam, elkezdett csodálkozni, hogy ez most mégis miért csináltam. A továbbiakban még olyan történt, hogy:
- Elmondtam neki, amit már mindig is szerettem volna, hogy szerintem nagyon szép és mennyire ritka, hogy az ilyen lányok még kedvesek is.
- Sokszor volt, hogy megöleltem, mire ő is visszaölelt. Szokásom, hogy mindenkit ölelgetek, aki közel áll hozzám. Bár ő nem áll közel hozzám még annyira, mert még nem vagyunk együtt, de kedvelem és mivel nem akartam tolakodó lenni, így először ezzel fejeztem ki.
- Jártam külföldön és gondoltam rá, így vettem neki egy karkötőt és odaadtam neki. Látszólag örült is neki, sőt azt is mondta, hogy soha nem fogja levenni.
- Nagyon sokszor elmondtam neki, hogy mennyire jól érzem magam vele és azt is hagyta, hogy megcsókoljam.
Mindezek után ő kijelentette, hogy szerinte túl nyálas vagyok és nem biztos abban, hogy szeretne velem még egyszer randizni.
Nos, semmi rossz szándék nem állt ezek mögött, csak szerettem volna, hogy éreztessem vele, hogy én is ugyanúgy kedvelem.
Csak nagyon rosszul esik ez az egész és magamat hibáztatom emiatt..
20/f
Nem a te hibád. Valószínúleg nem te vagy az esete, de jól esett a kis női egójának, hogy valaki fényezi őt, és hagyta magát.
Ne foglalkozz vele szánalmas nő aki azt se tudja, hogy ő maga kicsoda...
Nálam már a kézcsóknál kezdett túl sok lenni, és a helyzet onnatól már csak fokozódott...
Biztos vannak lányok, akiknek ez bejön, de egy jó nagy részüknek (szerintem nagy többségüknek) ez valóban sokkal inkább elrettentô és félelmetes, mint kedves.
Nem nyálas vagy, csak elsieted a dolgokat, ami kellemetlen és egy teljesítménykényszert von maga után ami nem jó, amikor még nem tudja biztosan, hogy mit akar tőled. Tehát szerintem nem voltatok még olyan szinten, hogy ölelgesd meg ajándékokat vegyél neki.
A kézcsók meg egyszerűen nagyon ódivatú, a lányokat nem tanítják meg rá ma, hogy mit kell ezzel kezdeni, szóval felesleges így parádéznod.
"A kézcsók meg egyszerűen nagyon ódivatú, a lányokat nem tanítják meg rá ma, hogy mit kell ezzel kezdeni, szóval felesleges így parádéznod."
A férfiakat se arra, hogy hogyan is kéne adni (pl. kezdve ott, hogy a kézcsókot eleve a nô ajánlja fel, hiszen nôhöz az engedélye nélkül nem érünk hozzá, a kezét meg végképp nem nyálazzuk össze, hacsak nem vagyunk ahhoz kellôen közeli kapcsolatban - közeli rokon vagy romantikus partner), szóval kevés annál prolibb tahóság van, mint amikor a "nagy romantikus lelkek" próbálnak ezzel bevágódni.
Egyszerûen kínos helyzetbe hozod a nôt, ráadásul nem is adsz számára "menekülô utat", hogy idôben és udvariasan hárítani tudjon, ha nem szeretné.
Ha hibáztál valamit, akkor az az, hogy nem koncentráltál eléggé arra, hogy a másik fél mit szeretne, inkább csak végig magadra, hogy te mit szeretnél.
Viszont rosszul semmiképp se essen! Tanulj belőle, és lépj tovább! :)
Rossz szándék nem volt, ezt a csaj se gondolta..
Na de nem akartál túl tolakodó lenni?? Szerintem az ölelgetés kifejezetten az. Elolvastam amit írtál és kirázott a hideg.
Meg minek mondod el 80*, hogy mennyire jól érzed vele magad? Egyszer, kétszer épp elég, de többször már jön a teljesítmény kényszer, amit előttem írtak. Az pedig, hogy megköszönöm, hogy megcsókolhattad..hát nem sok illúzió rombolóbb dolgot tudok elképzelni.
És nem, nem a bunkókra bukom, de azt javaslom vegyél vissza, mert ez nagyon nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!